2777
2789

بچه ها بعد عمری تونستم برم خرید بی نهایت قیمت ها بالا بود با این حال که خرید کردم الان حساب وکتاب کردم دیدم هزینه زیادی رو پرداخت کردم خودم الان تو شوک هستم و همسرم کارتشون رو به من دادن منتهی هنوز بهش نگفتم این همه شده ،خودم یه مقدار پول دارم نمیدونم بگم کمیش  رو خودم پرداخت کردم  چون حتما غر زیاد میزنه خودم ناراحتم واقعا قیمت ها بالا بود من قبل کرونا یه خرید حسابی کردم و تا به الان خرید خاصی نکردم برای خودم 

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

چقد شد

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش رو بگو و غر رو هم تحمل کن..‌

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببینید لوازم ارایشی خریدم با اینکه قیمتاش پایین بود. شد ۹۰۰

چندتا شلوار بیرونی و سه تا لباس تک و سه تا بلوز وشلوارخونگی و یه دونه لباس برای پسرم ودوتا لباس زیر. و یه کیف وکفش مجلسی و. کمی هم خرت وپرت کوچک کلا با لواز اریش شد اگر اشتباه نکنم چهار و نیم

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه