2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم برای رشد بهتر جنین گفت عروق رحم شما مقاوم هست ، انگار خونرسانی به جنین رو بهتر میکنه .نه سقط ...

اینو از کجا متوجه شد؟ سونو دادی...؟ من ی جنین دو هفته ای سقط کردم البته مثل پریودی ....ولی دلیلیشو نفهمیدم

فکر کنم برای رشد بهتر جنین گفت عروق رحم شما مقاوم هست ، انگار خونرسانی به جنین رو بهتر میکنه .نه سقط ...

دیگه دکتر گفته باید بخوری 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اینو از کجا متوجه شد؟ سونو دادی...؟ من ی جنین دو هفته ای سقط کردم البته مثل پریودی ....ولی دلیلیشو ن ...

سونو ان تی رفتم؛ در مورد شما فکر کنم جنین با سن خیلی کم مثلا دوهفته اکثرا بخاطر ضعیف بودن اسپرم و تخمک از بین میره.البته میتونید از دکترم بپرسید 

بنظرتون امکانش هست این ماه بارداری سالمی داشته باشم؟

بله ممکنه چون من خودم رفتم دکتر سونوگرافی کرد اون موقع تخمکی که میخواست آزاد بشه کوچیک بود اندازش و مناسب لقاح نبود، ولی دو سه ماه بعدش بدون مصرف دارو باردار شدم البته هیچ مشکلی هم نداشتم

بله ممکنه چون من خودم رفتم دکتر سونوگرافی کرد اون موقع تخمکی که میخواست آزاد بشه کوچیک بود اندازش و ...

یعنی ممکن تخمک منم کوچیک بوده باشه و لقاح خوبی انجام نگرفته باشه؟ خب من از امروز شروع کنم دارو رو ممکن واسه ماه بعد رشدش خوب شه؟

یعنی ممکن تخمک منم کوچیک بوده باشه و لقاح خوبی انجام نگرفته باشه؟ خب من از امروز شروع کنم دارو رو مم ...

بله ممکنه البته سرخود دارو نخورید باید دکتر تجویز کنه، اینکه چه روزی شروع به خوردن قرص کنید و چه روزی قطعش کنید هم دکتر میگه بهتون من اینو نمیدونم ولی میدونم زمان مشخصی داره مصرف قرص،انشاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد