2777
2789
عنوان

تورو خدا خوابم رو تعبیر کنید

112 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شش ماهه از کسی که دوسش داشتم جدا شدم دیشب خواب دیدم با چندتا بزرگ تر اومدن خونمون،گریه میکرد و میخواست به قصد ازدواج دوباره برگرده و بشه عشق زندگیم.

بزرگ تر ها پا در میونی میکردن و میگفتن دوست داره قبول کن.

این خواب خیلی برام عحیبه چون همیشه من دنبال اون بودم نه اون دنبال من...آخرین تماس گفت ازم متنفره منو نمیخواد منن حق ندارم دوسش داشته باشم.

اصلا دلم نمیخواد باز جانماز آب بکشین و بگین کارت بد بوده دختری باید شانت رو حفظ کنی...

اینلرو خودمم میدونم ولی عشق حرف حالیش نمیشه

حالا نظرتون رو بگید تعبیر کنین خوابمو😭😭😭

خدایاخدایآ آنکه در تنهآترین تنهآییم تنهآی تنهآیم گذآشت رآ در تنهآترین تنهآییش تنهآی تنهآیش بــزآر:)

گریه نشانه شکست خوابه و تعبیر نداره

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بهش خیلی فکر کردی این خوابو دیدی.احتمالا طرف ازدواج کرده.تعبیر خواب که عین خواب نمیشه خوشکل.به زندگیت برس مردا اگه کسی رو دوست نداشته باشن زندگی طرف تباهه حتی اونی که طرفو دوست داره تا شش ماهه .البته فقط ده درصد آقایون نرمالن و تا آخرش هستن.به زندگیت برس به وقتش بختت سفید میشه ایشالله

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
گریه نشانه شکست خوابه و تعبیر نداره

جدی😓آخه تو خواب خیلی عاشقانه بود با اشکاش منم اشکم در اومد بغلش کردم اشکاشو پاک کردم😭

خدایاخدایآ آنکه در تنهآترین تنهآییم تنهآی تنهآیم گذآشت رآ در تنهآترین تنهآییش تنهآی تنهآیش بــزآر:)
چون زیاد فک میکنی خوابشو میبینی تعبیر نداره 

نکته همینه که من بهش فکر نمیکنم خیلی وقته ندیدمش دیگه حسی بهش ندارم اوایل واقعا عاشق بودم و در اوج نابودی اما بعد مشاوره و روانپزشک و سعی بر خودکشی دیگه بهش بی حس شدم اینکه خوابشو دیدم برام عجیبه

نکته همینه که من بهش فکر نمیکنم خیلی وقته ندیدمش دیگه حسی بهش ندارم اوایل واقعا عاشق بودم و در اوج ن ...

عزیز پیغمبر میگه خواب خودتونو خودتون تعبیر کنین من همیشه خوب تعبیر میکنم حتی اگه بدترین خواب ممکن باشه آقا رسول الله میفرمایند خواب بد و اصلا تعبیر نکنین چون همون اتفاق میوفته 

بعضی خواب هم آشفته هست مثل خواب شما

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
چون بهش خیلی فکر کردی این خوابو دیدی.احتمالا طرف ازدواج کرده.تعبیر خواب که عین خواب نمیشه خوشکل.به ز ...

بله درسته حرفتون حقیقت تلخیه که انگار دلم راضی به باورش نمیشه😓😓

عزیز پیغمبر میگه خواب خودتونو خودتون تعبیر کنین من همیشه خوب تعبیر میکنم حتی اگه بدترین خواب ممکن با ...

حسی که تو خوابم بهم منتقل شد عشق بود😭ولی تعبیرش فکر نکنم عشق باشه😓

حسی که تو خوابم بهم منتقل شد عشق بود😭ولی تعبیرش فکر نکنم عشق باشه😓

عزیزدلم بعضی از خوابها وسوسه شیطان لعنتیه میخواد دهنتو درگیر گذشته کنه باز 

من هروقت مشکلی داشته باشم وضو میگیرم دورکعت نماز میخونم مشکلمو به خدا میگم بعد قرآن باز میکنم باور کن معنی همون صفحه جوابتو میده انگار خدا داره باهات حرف میزنه باور کن تعبیر خوابتو از معنیش میگیری

عزیزدلم بعضی از خوابها وسوسه شیطان لعنتیه میخواد دهنتو درگیر گذشته کنه باز  من هروقت مشکلی داش ...

آره انگار گذشتم با این خواب برگشت برم قران رجوع کنم ببینم چی میشه دلم شور میزنه حالم از صبح جور نا جوری خراب شده دیگه هیچ کنترلی روی خودم ندارم

آره انگار گذشتم با این خواب برگشت برم قران رجوع کنم ببینم چی میشه دلم شور میزنه حالم از صبح جور نا ج ...

عزیز با خدا و قرآن حالت خوب میشه دلشورت وسوسه ی شیطانه