سلام خانوما من امروز وارد هفته ششم شدم ،سینه هام قبل بارداری کوچیک بودن ولی الان بزرگ و تو پر و خیلیم درد داره ،شکمم بزرگه انگار چهار ماهه باردارم .دلیلش چی میتونه باشه ؟؟!کسی همچین تجربه ای داره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیشب نزدیک بود تصادف کنیم خیلی شوکه شدم ..ودرد داشتم شوهرم با مادرش تماس گرفت گفت چیکار کنه بچه سقط نشه ،میگفت این ناز میکنه تو جدی نگیر ،سینه بعد 5ماهگی بزرگ میشه 😄انقدر حرص خوردم درد یادم رفت
یعنی زنگ زده به مامانش در مورد بزرگ شدن سینه های تو گفته؟؟
نه گلم شما تاپیک قبلیو بخون متوجه میشی ،میگم نزدیک بود تصادف کنیم چون ترسیدم ،درد سینهم از بین رفت ...،شوهرم ترسید نینی سقط بشه به مامانش زنگ زد ،گفت مامانم چار تا زایمان داشته تجربهش زیاده شاید بتونه کمکی کنه..
نه گلم شما تاپیک قبلیو بخون متوجه میشی ،میگم نزدیک بود تصادف کنیم چون ترسیدم ،درد سینهم از بین رفت ...
اتفاقا وقتی گفتین رفتم تاپیک قبلی رو هم خوندم و فقط ربطش به اینکه شوهرتون در مورد سینه هاتون به مادرش بگه و ایشون هم بگه از 5 ماه باید بزرگ بشه یا ادا و ... رو متوجه نمیشم