سلام خانوما خوبین ببخشید ی سوال داشتم ازاونایی ک تجربه دارن ماه اول هست ک اقدام دارم از سوم پری لتروزل خوردم تا 7بعد8و9و10امپول هاش ام جی زدم 12پری رفتم سونو فولیکول18و15و13و9داشتم همون شب 2تا امپول های سی جی زدم و نزدیکی داشتم الان8روزه میکذره همچنان من دردای خیلی بدی دارم هم تخمدان ک میزنه پهلو هم وسط شکمم انگار میگیره ول نمیده میخاستم اینو بدونم ممکنه عوارضش ودردای بعدش انقد زیاد طول بکشه.ممنون مبشم ازتون
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
من مرداد امپولا رو زدم و درد داشتم اما قطع شد قبل پریود،پریود شدم با خونریزی شدید تا هشت روز!!!مهر زدم دوباره علابمشو هنوز دارم ک 19ابان فهمیدم خداروشکر باردارم،ان شاءالله شنبه میرم برا سونو ک ببینم خارج رحم نباشه،التماس دعا