2777
2789
عنوان

عوارض امپول های سی جی

187 بازدید | 18 پست

سلام خانوما خوبین ببخشید ی سوال داشتم ازاونایی ک تجربه دارن ماه اول هست ک اقدام دارم از سوم پری لتروزل خوردم تا 7بعد8و9و10امپول هاش ام جی زدم 12پری رفتم سونو فولیکول18و15و13و9داشتم همون شب 2تا امپول های سی جی زدم و نزدیکی داشتم الان8روزه میکذره همچنان من دردای خیلی بدی دارم هم تخمدان ک میزنه پهلو هم وسط شکمم انگار میگیره ول نمیده میخاستم اینو بدونم ممکنه عوارضش ودردای بعدش انقد زیاد طول بکشه.ممنون مبشم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باردار شدی😍 البته منم فکر کنم این دردا رو داشتم

من پاذسالم زیاد زدم ازاین امپولا چون لوله هام بسته بود بی نتیجه بود بازکردم لوله هارو باردارشدم بدون دارو اما پوچ بود هیچموقع انقد درد نداشتم

منم برا تنبلی و جنسیت زدم امپول

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

عوارض داره،منم همین دردارو داشتم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
تاچند روز؟؟؟

من مرداد امپولا رو زدم و درد داشتم اما قطع شد قبل پریود،پریود شدم با خونریزی شدید تا هشت روز!!!مهر زدم دوباره علابمشو هنوز دارم ک 19ابان فهمیدم خداروشکر باردارم،ان شاءالله شنبه میرم برا سونو ک ببینم خارج رحم نباشه،التماس دعا

منم برا تنبلی و جنسیت زدم امپول

عزیزم یه سوال داشتم منم تنبلی دارم و جنسیت برام مهمه تقریبا..‌شما پیش پزشک رفتی یا ماما؟چند وقت قبل اقدام رفتی پیشش؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍