2789

چند وقت پیش مشکلی داشتم خواب دیدم که میگن به شهید برونسی صلوات هدیه کن

به همسرمم گفتم چن روز پیاپی برای سلامتی آقا امام زمان به نیابت از شهید برونسی صلوات فرستادیم و مشکلمون حل شد

بعد براش ذکر اللهم عجل لولیک الفرج را نذر می کنم

شکر خدا نتیجه میگیرم

امشب ختم ذکر نورانی ( اللهم عجل لولیک الفرج ) به نیابت از این شهید نورانی شروع می کنیم 

من خودم ۱۰۰۰ تا میگم برای حاجت روایی همه دوستان و شفای پسر ۱۱ ماهه ام

التماس دعا دارم

هرچند تا میگین بنویسین 

مشکلتونم بنویسید به اسم دعا کنم 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

100تابه نیت مشکل خواهرم

100تابه نیت برادرم 

100تابرای ایمان شوهرم

100تا برای اخلاق شوهرم

100تا به نیت پدر ومادرم

100تا برای ازدواج دوستام 

100تا برای خانواده شوهرم

100تام برای شفای خودم

100تا برای شفای فرزند شما

100تا برای حل مشکلات همه مردم و قوی شدن ایمان همه

1000تا در مجموع میگم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم اتفاقا امروز عکس شهید برونسی رو دیدم

من 100 تا میگم

به نیت سلامتی خانوادم و تموم شدن زلزله استان هرمزگان

التماس دعا🌷

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
سلام عزیزم اتفاقا امروز عکس شهید برونسی رو دیدم من 100 تا میگم به نیت سلامتی خانوادم و تموم شدن زل ...

حتما نشانه بوده عزیزم

انشالله حاجت روا شی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
التماس دعا عزیزم حتما دعا کن نی نی سالم باشه و خوشگل خخ و بسلامتی دنیا بیاد برای شغل همسرم خیلی دعا ...

حتما

ذکر توکلت علی الله زیاد بگو

100تابه نیت مشکل خواهرم 100تابه نیت برادرم  100تابرای ایمان شوهرم 100تا برای اخلاق شوهرم 10 ...

قبول باشه 

التماس دعا

من یه مشکل بزرگی دارم فقط با معجزه حل میشه ولی امیدم ب خداست مطمئنم درست میشه

برا منم دعا کنین که خدا یه بار دیگه بهمون فرصت زندگی کردن بده و سایه پدر بالا سر دخترم باشه

۱۴۰ بار این ذکر رو میگم

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
۱۰۰تا  حل شدن مشکلم ۱۰۰تا حاجتی ک دارم براورده شه چی شد اون خوابو دیدی؟

نمی دونم والله

انگار از غیب بهم گفتن

من خیلی خواب صادقه می بینم

خیلی مستاصل بودم

اصلا نمی دونستم‌برونسی کیه

جالبه همون روز عصر که به همسرم گفتم بیا صلوات بفرستیم

گفت اتفاقا عکس مزارش رو امروز اینستا دیدم و گفت زندگینامه ش رو قبلا خوندم و ازش حاجتم گرفتم

التماس دعا عزیزم

میشه شهید برونسی رو بهم معرفی کنین؟
یا یه لینکی بفرستین که دربارشون متنی توضیح داده باشه و توضیحاتش عکسنوشته نباشه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

میشه شهید برونسی رو بهم معرفی کنین؟ یا یه لینکی بفرستین که دربارشون متنی توضیح داده باشه و توضیحاتش ...

سلام کتاب خاکهای نرم کوشک درمورد شهید برونسی هست .

شهید برونسی خیلی نزد خدا مقام داره اگه شفاعت کنن خدا دعاشو در حقمون رد نمیکنه .مزارشون در شهر مشهد هست.

و اینم لینک یه تاپیک درمورد شهید برونسی 

https://ninisite.co/discussion/topic/5689705/شهید-برونسی-همون-که-حضرت-عباس-بهش-گفت

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

من یه مشکل بزرگی دارم فقط با معجزه حل میشه ولی امیدم ب خداست مطمئنم درست میشه برا منم دعا کنین که خ ...

سلام. میشه تا میتونین برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنین؟
و تشریف بیارین تاپیکم با عنوان با من تماس بگیرید.
کتاب رو دانلود کنین و مطالبم رو بخونین.
منتظرتون هستم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

سلام کتاب خاکهای نرم کوشک درمورد شهید برونسی هست . شهید برونسی خیلی نزد خدا مقام داره اگه شفاعت کنن ...

سلام. کتاب که بعید میدونم بشه بخونم چون کتاب html باید باشه حتما یا فرمت ورد. کتاب متنی که نمیتونم. ولی تاپیک رو میخونم مرسی.