2777
2789
تو این  ۷ ماه هر وقت اومدیم چت کنیم شوهرم کاری کرد تا من عصبی بشم و یه چیز بهش بگم و سر آخر بهم ...

عزیزم همسرت خیلی تحت تاثیر حرفای خانوادشه

زندگی اینجوری فایده نداره که

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم‌بگم شرط ازدواجم این بود من چادر سرم کنم ولی تو این چند ماه که دارم جدا میشم چادرم رو برداشتم و بینی ام رو عمل کردم و تزریق چربی و لاغر کردم و اینا ... شوهرم حسابی رو چادر من غیرت داده و حساسه، میگم اگه روزی که میخوام طلاق بگیرم چادر سر کنم و مثل سابق بشم امکانش هست دلش نرم بشه ؟

دلم رو چیکار کنم دارم روانی میشم میخوام برگرده فقط برگرده هرچی شد شد

عزیییزم

ناراحت شدم برات

ان شاءالله هر چی خیر و صلاحه برات پیش بیاد عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اینم‌بگم شرط ازدواجم این بود من چادر سرم کنم ولی تو این چند ماه که دارم جدا میشم چادرم رو برداشتم و ...

عزیزم کسی میخواد بره و بزار بره

دلت و بهش خوش نکن.

ای کاش میشد امشب بخوابم فردا شوهرم عوض میشد و برمی‌گشت بهم

ان شاءالله

ار خدا هیچی بعید نیست عریزم