2777
2789

من از یه خانواده خیلی ضعیف و شهرستانی بودم و شوهرم از یه خانواده دارا و تهرانی ، که البته اصالتا نطنزی هستن ، شوهرم وقتی با من ازدواج کرد خانوادش راضی نبودن ولی تو رو همه واستاد تا منو گرفت ؛ و من بخاطر اینکه اینکارو کرد خیلی خوشحال بودم و مهریه ام رو ۱۴ سکه گرفتم و این تعداد کم باعث شد خانواده شوهرم خیلی راحت به خاطر دلیلی منو بی ارزش بدونن و مسخرم کنن که شهرستانی و کسی نمیگرفتت ما خیلی خداشناس بودیم از یه همچین خانواده نداری دختر گرفتیم و اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت خواستی برگردی یا مجبور شدی؟؟ مثلا بچه داشته باسی یا هر جیز دیگه ای

بچه نداشتم یه سال خونه ی بابام بودم دنبال وکیل بودم قطعی طلاق می خواستم دلیلش دخالتای خانواده شوهرم وخیانتش بودتوگوشیش دیدم هیچ وقت نتونستم ثابت کنم بودبعدپادرمیونی بزرگتراشوهرم رفت واومدچندجلسه حرف زدیم برگشتم قرارشدنه خانواده ی من بیان خونه م نه خانواده ی اون اعتراف میکنم شغل مناسب داشتم هیچ وقت برنمیگشتم 

فقط خدا❤️❤️❤️
اون خودش رو اثبات کرد و منم برای اثبات علاقه ام مهریه کم گرفتم

حماقت  خانما مهریه کم حماقته

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

بعدها وارد زندگیم شدم فهمیدم حقوقش رو میذاره تو کارت خواهرش ، یواشکی دور از چشم من خانه دارن میسازن ، ماشین خریده به اسم خواهرش و هیچی به من نمی‌گفتند در صورتی که اون جاری ام در جریان همه چیز بود

بچه نداشتم یه سال خونه ی بابام بودم دنبال وکیل بودم قطعی طلاق می خواستم دلیلش دخالتای خانواده شوهرم ...

ان شاءالله خوشبخت باشی گل.

خواهر شوهر منم یک سالو نیمه اومده قهر.

وکیل گرفته خیلی مُصر هست به طلاق..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

و اینکه شوهرم دوبار نامزد داشته قبلا و برای دخالت بی جای مادرش نامزدی هاش بهم خورده ؛ هر روز مادر شوهرم به یه بهانه شوهرم رو مینداخت به جونم؛ چون از اولش با اومدن من مخالف بود ؛ خیلی گوشه کنایه میزد ؛ زد و دوسال پیش خواستیم طلاق بگیریم و نشد تا عید امسال دعوامون شد و مادر شوهرم اینقدر دخالت کرد و پسرش رو کشوند پیش خودش تا کار به دادگاه و طلاق گرفت ؛ آبروریزی شد فامیل همه فهمیدن ؛ هرجا می شینه شوهرم به گوشم رسیده دارن زیر پاش می شینن زودتر طلاقش بده بره
و اینکه شوهرم دوبار نامزد داشته قبلا و برای دخالت بی جای مادرش نامزدی هاش بهم خورده ؛ هر روز مادر شو ...

خوب؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

امان ازاین خواهرشوهردخالتاش منوعاصی کرده درکت میکنم 

وای نگو دلم داره منفجر‌میشه نزدیک ۷ ماهه قهریم ؛ شوهرم منو گذاشته بلک لیست فقط تو دادگاه می بینمش چیکار کنم اون منو اصلا نمیخواد اگرم بخواد نمیذارن برگرده چه خاکی به سرم بریزم اخه

تو این  ۷ ماه هر وقت اومدیم چت کنیم شوهرم کاری کرد تا من عصبی بشم و یه چیز بهش بگم و سر آخر بهم میگفت داشتم امتحانت میکردم ببینم عوض شدی یا نه ولی عوض نشدی به درد هم نمیخوریم همون بهتر دارم طلاقت میدم