نسل امید نمیدونم ولی من که الان چند ماه از بارداریم میگذره تمام سونوگرافی ها و ازمایشای اینجوری رو رفتم مرکز سروش قیمتش از همه جا مناسب تر بوده تا الان خیلی هم مجهزه مهم هم اینه که دکتر متخصص رادیولوژی و تصویربرداری داره دکتر زهره محمدزاده که کلی راهنمایی میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوروز دیگ میرم سونو برا تشکیل قلب خیلی استرس دارم. دنبال تاپیکای تشکیل قلب بودم تاپیک شمارو دیدم . عزیزم رفتی ؟همه چی خوب بود ؟ میشه بگی دقیقا چند هفته و چند روز بودی ؟
من دوروز دیگ میرم سونو برا تشکیل قلب خیلی استرس دارم. دنبال تاپیکای تشکیل قلب بودم تاپیک شمارو دیدم ...
بله عزیزم من ۷ هفته و یک روز بودم ک قلبش تشکیل شده بود دکترم سونو کرد ولی نذاشت صدای قلبشو بشنوم گفت زوده ... اصلا استرس نداشته باش توکل ب خدا انشاالله ک قلبشم تشکیل شده🥰