2777
2789

بچه ها من کسی تا حالا تو زندگیم نبوده که محبت کلامی باهاش داشته باشم ولی همیشه عزیزم و اینا میگم

الان واقعا نیازه که یاد بگیرم میشه بگید چی باید بگم و اینا ممنون❤️

اره خوبه ک یاد بگیری 

اما کلا خرج هر کسیم نکن 

همیشه ی جور ارامش تو صدات باش 

مهربونم 

فداتشم 

قربون شکلت برم 

عشق دلمی😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اصلا روم نمیشه🥲😂

درکت میکنم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قلبم

دورت بگردم

خیلی دوست دارم

نفسم

یکی یدونم

همه کسم

عاشقتم

میخوام هر ثانیم با تو بگذره

نفسم به نفست بنده

ولی نگو پررو میشه

هر روز یه بار استفاده کن

اگه تموم شد بیا دوباره بگم

بله عکس خودمه نه زیر20نیستم21سالمه نه باردار نیستم تیکر تولدمه

عزیزم ، عشقم ، زندگیم ، نفسم ، عمرم ، عشق دلم ، جانم ، جانا ، جانانم ، ماه من ، نفسیم ، قلب من ، دردونه ، یدونه جان ، همه کسم ، عشق جانم ، مهربونم ، مهرجانم ، چشم اهوییم ، دلبرجان ، دلبرم ، دلبرناز دلم ، قشنگم ، بهترینم ، عسلم ، گوگولیه من ، خورشیدم ، نازگلم ، باوانم ، دلربا و....

ابراز محبت باید جوری باشه که طرف مقابل میپسنده نه خودمون

یه وقت میای هی میگی عزیزم قربونت بشم چشمم کف پات ولی طرف مقابل برداشتش از محبت اینه که درکش کنی و این قربون صدقه ها رو محبت نمی بینه و حتی خوشش هم نمیاد

مثلا من دوست دارم بغل بشم هر چقدر بگه دوستت دارم برام جذابیت نداره ولی اگه بگه بخاطر فلان ویژگی و شخصیتت برام جذابیت داری کلی کیف میکنم باید دید طرف مقابل چه جوری میپسنده 

مثلا من به شوهرم اینا رو بگم خوشش میاد مثلا میگم بهت افتخار می‌کنم، تو تحسین برانگیزی،  تو توی فلان کار عالی هستی ، یا توی جمع بگم فلان کار رو به فلانی بسپری دیگه دغدغه ای براش نداری ، فلانی دستش به کم نمیره و...