2777
2789

دلیلتون چیه ؟ من خودم اینه که مامانم نسبت به من بی اهمیته. اخر همه چیزای شخصی خانواده رو میفهمم. بهم احترام گذاشته نمیشه. 

مدونین نیازی نیست بگن دوست دارم فقط نیازه با کارات بفهمونی. مامانم میگه همین که بابات مرد نگهت داشتم خیلیه. 

لباس نه 

کفش نه 

فقط تحصیل دلیلش اینه که باید پولدارش بشی بهم پول بدی الان 30 خورده ای سالمه هنوز همونه. بهم میگه پول ندادی. مگم نه. چون نخواستم ندادم 

اصلا یه وعضی 

فلانی اومد بدو بدو برو چیزای خگب خوب بخر. وقتی هم چیزی نداری تو خونه نازنین همشو میخوره 

من ازش متنفرم

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

چقد بد نوشتی سرم درد گرفت از نگارشت

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها میتونن از پدرومادرا متنفر باشن اما اکثرپدرومادرا جونشونو واسه بچشون میدن ...بعضی مادرا هم مثل مادر شما محبت کردن بلد نیست وگرنه مطمئنم دوستت داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اینا میگذره تو لحظه آدم ناراحت میشه نگید متنفرم ، والا منم تو زندگیم یه جاهای یه حرفایی زده شد حالا با کارشون یا با حرفشون ناراحت شدم اما نتونستم بگم متنفرم چون عاشقشونم اوناهم اگه حرفی زدن از ته دلشون نیست ، شماهم اگه می تونی در توانت هست کمک کن مگه چی میشه؟ کار خیر دیگه مادر و غریبه نمیشناسه این همه زحمت کشیده برات گناه داره اینجوری نگو

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
بگو خب تو زاییدیم،مجبور بودی لابد وگرنه نگه نمیذاشتی که حالا منت کنی.خودم که از سرکوچه نیومدم.

وایی کووووچه 😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اینا میگذره تو لحظه آدم ناراحت میشه نگید متنفرم ، والا منم تو زندگیم یه جاهای یه حرفایی زده شد حالا ...

کتش تو دعوا میگفت توی مکالمه ی عادی با فامیل جلوی من