2777
2789

رشته های دانشگاهی خیلی خوبی داره 👌🏻 

پزشکی و پیراپزشکی و علوم پایه 

که واسه یه فرد معمولی هم شاخه های پزشکی خیلی خوبه هم شاخه های پیراپزشکی 

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته های دانشگاهی خیلی خوبی داره 👌🏻  پزشکی و پیراپزشکی و علوم پایه  که واسه یه فرد معم ...

آخه به پزشکی خیلی علاقه ایی ندارم چیز دیگه ایی نیست؟اصلا به نظر شما چه رشته ایی خوبه و در آمد خوبی داره؟

اینم هست

همیشه قبلا یه جور دیگه فکر میکردیم..🚶‍♂️

اینکه یکی از پزشکی و اینا در بیاد دیگه آینده بهش رو کرده..🚶‍♂️

یکی از فامیلای ما دندون پزشک هست تخصص میخونه ۵ ساله کار میکنه ولی هنوز مطب نداره...

حتما باید یه عالمه دیگه کار کنه که تازه بخواد یه جایی برا خودش بخره...🚶‍♂️

واس همین گفتم دور بریات ممکنه با مدرک چیزایی که دارن رو نگرفتن بلکه خودشون بنیه مالی خیلی زیاد داشتن که یهو رفتن مطب خریدن دارن حال میکنن. 

آخه به پزشکی خیلی علاقه ایی ندارم چیز دیگه ایی نیست؟اصلا به نظر شما چه رشته ایی خوبه و در آمد خوبی د ...

منظورم از شاخه های پزشکی ، هم خود پزشکی بود هم دندانپزشکی هم داروسازی که اینا در حال حاضر تو ایران از نظر مالی عالی هستن . 

رده پایین تر مالی شغل های پیراپزشکی هستن مثل پرستاری ، بینایی سنجی ، شنوایی سنجی ، فیزیوتراپی و ... 

( البته فیزیو خیلی جای پیشرفت داره ) 

رده اخر از نظر مالی رشته های علوم پایه هستن متاسفانه 

یعنی فیزیک و شیمی و بیولوژی که به خاطر جنبه تحقیقاتی و صنعتی و ...شون تو ایران _ در حالت عادی خیلیییی بازار کار بدی دارن 

ولی اگه یه نفر تو این علوم پایه ها نخبه باشه میتونه برای ادامه تحصیل بره اروپا یا آمریکا و اونجا کار کنه که فوق العادس 

تکرار میکنم علوم پایه ها تو ایران افتضاحن _ پشتیبان من تو قلمچی دکترای شیمی از دانشگاه دولتی معروف تو ایران داره 

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 
منظورم از شاخه های پزشکی ، هم خود پزشکی بود هم دندانپزشکی هم داروسازی که اینا در حال حاضر تو ایران ا ...

ممنونم 

برای مهاجرت که عالیه 

اما شرایط مال واسه مهاجرت و..

ممنونم  برای مهاجرت که عالیه  اما شرایط مال واسه مهاجرت و..

مهاجرت راحت نیست اصلااا 

هر چند بستگی به کشور داره ، ولی کشور درست حسابی راحت نیست 

همیشه قبلا یه جور دیگه فکر میکردیم..🚶‍♂️ اینکه یکی از پزشکی و اینا در بیاد دیگه آینده بهش رو کرده. ...

ببینید کلا هر چیزی پول میخواد 

دکتر شدن و دندونپزشک شدن و...هم پول میخواد 

منم الان صد ها نفر رو میشناسم که خیلی خیلی درس خوندن برای اینکه یه چیزی بشن اما بابد پول داشته باشی برای زدن کلینیک یا مطب وگرنه بیکاری

مهاجرت راحت نیست اصلااا  هر چند بستگی به کشور داره ، ولی کشور درست حسابی راحت نیست

اتفاقا الان میخواستم تاپیک بزنم و شرایط رو بپرسم 

بهترین کشور کجاست واسه مهاجرت؟

و شرایطش چیه؟

از کجا باید شروع کنی؟؟

اتفاقا الان میخواستم تاپیک بزنم و شرایط رو بپرسم  بهترین کشور کجاست واسه مهاجرت؟ و شرایطش چیه ...

سایت ملک پور خیلی درست و خوب میتونه در باره این چیزا راهنمایی کنه 

اینا اطلاعات تخصصی میخواد 

ببینید کلا هر چیزی پول میخواد  دکتر شدن و دندونپزشک شدن و...هم پول میخواد  منم الان صد ه ...

دقیقا منم همینو میگم...

پول پول میاره یکی فکر کنه مدرک و دانشگاه و رشته و اینا پول میاره تا یه حدی درسته ولی بیشتر از اون نه...

فوقش همین که بری مطب اجاره کنی یا با تعرفه ۴۵ درصد کار کنی..

آخرش اینطوریه...