2777
2789
عنوان

نامزدم ب حرفم ارزش قائل نمیشه🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 32 پست
من میگم تو هم فالو کن بیاد گلایه بگو من حرف زدم مثل اینکه گوش نکردی گقتم هر کی راه خودشو بره مطمئن ب ...

من نمی تونم صبر کنممم چک کنه🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم تو هم فالو کن بیاد گلایه بگو من حرف زدم مثل اینکه گوش نکردی گقتم هر کی راه خودشو بره مطمئن ب ...

باهاش حرف میزنم حرف بزنم بهتره🙃

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿
آفرین این بهترین کاره😂🤟🏻 چون من بدم میاد  طرف هست بلاگره جز رفیقاش زنش هیچکسو فالو نکرده ا ...

خخخ 

حالا من می خواستم اون دخترای ام ک فالو کرده رو لغو بزنم ولی دیگه گفتم بیخی 

در کل الانم میگم زیاد در خواست دخترارو قبول نکن.

توام از نامزدت بپرس بگو چرا اینو فالو کردی 

اما قبلش بگو دختر فالو کردی یا ن ببین چی میگه 

بعد ب خودش بگو بگو عزیزم من حساسم دوس ندارم هیچ دختری دورت باشه و از این چیزا لطفا اونم انفالو کن 

من قبلا اینستا نصب کردم شوهرمم گفتم نصب کنه.

بعد دیدم دخترای فامیلشون میان فالو میکنن همسرمو..یسری پسرا رو هم فالو کرده بود که من از اونا بدم میومد.آشنا بودن. گفتم جمع کن هر دومون حذف کنیم باید.چون خیلیییی حساسم رو این موضوع.درنتیجه هردومون حذف کردیم و خوش وخرم داریم  بدون اینستا زندگی میکنیم.

تو تلگرام هم کانالاشو چک میکنم کانالی باشه توش محتوای بد باشه نمیذارم داشته باشه.خودمم رعایت میکنم.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
من قبلا اینستا نصب کردم شوهرمم گفتم نصب کنه. بعد دیدم دخترای فامیلشون میان فالو میکنن همسرمو..یسری ...

من خودم اینستا ندارم ولی ب نامزدمم مرز قاعل شدم تو اینستاش 

در کل نباشع بهترع  ... کار خوبی کردی

[QUOTE=215724700]خب چ دلیلی داره نامزدم ی دخترو فالو کنه هیچ پستی هم نذاشته  برای مثال میگم نامزدم بیاد ی دختر ...[/QUOTE

میدونی عزیزم حق با شماست.اما چون الان اکثر خانوما و اقایون خودشون فالور جنس مخالف دارن میان بت میگن نه یکم روسن فکر باش و شک نکن وگیرنده و فلان..

ولی از من میشنوی اون طوری زندگی کن که خودت ارامش داشته باشی..اگه شما بدت میاد نباید نانزدت هم فالو کنه..همینطور که شما باید باب دل هنسرتون رفتار کنی..

تو زندگی دنیای واقعی مهمه نه مجازی..پس نانزدتون باید به کسان واقعی زندگیش بها بده نه کسان مجازیش.

نه پولش نمیرسه هر روز بلیط بخره، اگه میرسید همین کارا میکرد.

فکر نمیکنم همین نظر و در مورد همسر خودتم داشته یاشی.

یا اینکه کلا خانوم نیسیتید

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?
من خودم اینستا ندارم ولی ب نامزدمم مرز قاعل شدم تو اینستاش  در کل نباشع بهترع  ... کار خو ...

برای کسی که حساس نیس خب داشته باشن هم طوری نمیشه ولی خب من طوری رفتار میکنم که ارامش داشته باشم. 

با وجود اینستا همش تو دلم شک بود هرچند خدا شاهده تو این ۷ سال زندگی یک مورد بد ندیدم‌هز همسرم اما خب پیشگیری بهتر از درمانه 

برای کسی که حساس نیس خب داشته باشن هم طوری نمیشه ولی خب من طوری رفتار میکنم که ارامش داشته باشم.&nbs ...

اره گلم 

من خودم کلی تو اینستا امتحانش کردم پا نداده 

پی وی رو پاک کرده تا من نبینم ولی خودش بعم گفته