2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم پیشم موند البته اتاق خصوصی گرفتیم. باید حتما یکی باشه بچه رو تروخشک کنه 

پرستار شخصی بگیر 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بعضی بیمارستانا نمیخواد خودشون کارهای بچه رو میکنن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نمیشه به نظرم بچه رو یکی باید بگیره تو که نمیتونی هی پاشی بشینی پوشک بچه باید عوض شه خلاصه شاید گریه کنه میبرنش واسه واکسن و چکاپ و اینا بکی باید باشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من همسرم پیشم موند البته اتاق خصوصی گرفتیم. باید حتما یکی باشه بچه رو تروخشک کنه  پرستار شخصی ...

اخه همسرم بلد نیست..کدوم شهری؟ اتاق خصوصی بیمارستان خصوصی چقد شد هزینه؟

من تازه زایمان کردم پوشک بچه رو بهیار میومد عوض میکرد همراه ابجیم بود اونم مریض شد بیمارستان خوابید من بعد بلند شدن از تخت سه چهار ساعت بعد گفتن مایعات بخور خودم برمیداشتم میخوردم البته اونموقع جای بخیه درد نمیکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده