مثلا شهید رجایی، به خانوما وام میده؟ بابام میگه فقط ب مردا وام میده اونم نهایتا ده تومن
کسی میدونه؟
باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
تاحالا نشنیدم و اصلا نمبدونم کجاس و چطوره ولی چرا از بانک نمیگیری؟ شوهرم رو معدل حسابش ک ۲ ما ...
بانک سودش زیاده ک
باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از صندوق قرض الحسنه گرفتم ۱۰تومن گذاشتم ۵ماه بعد ۱۰تومن دادن ولی باید پول اولیه بزاری حتما
خب کدوم صندوق گذاشتی عزیزم؟ منم میزارم پول