2777
2789
عنوان

وام از صندوق قرض الحسنه

310 بازدید | 6 پست

مثلا شهید رجایی، به خانوما وام میده؟ بابام میگه فقط ب مردا وام میده اونم نهایتا ده تومن

کسی میدونه؟

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

تاحالا نشنیدم و اصلا نمبدونم کجاس و چطوره ولی چرا از بانک نمیگیری؟ 

شوهرم رو معدل حسابش ک ۲ ماه بود بازش کرد چون زیاد پول میریخت و ورمیداشت بهش ۶۰ ملیون وام دادن ...قسطشم ۲ و ۱۰۰

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
تاحالا نشنیدم و اصلا نمبدونم کجاس و چطوره ولی چرا از بانک نمیگیری؟  شوهرم رو معدل حسابش ک ۲ ما ...

بانک سودش زیاده ک

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از صندوق قرض الحسنه گرفتم ۱۰تومن گذاشتم ۵ماه بعد ۱۰تومن دادن ولی باید پول اولیه بزاری حتما

خب کدوم صندوق گذاشتی عزیزم؟ منم میزارم پول