2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه تزریق ژل لب و بوتاکس صورتم می رم پیش دکتر امیرحسین پوریوسفی توی گوهردشت کرج دلایلی که من ایشون رو انتخاب کردم اینه که مطبشون خیلی شیک و تمیزه برخوردشون فوق العادس و تجربه خیلی بالایی دارن کیفیت موادی که استفاده می کنن هم عالیه واقعا عالیه
تو گوگل سرچ کنید اسمشون رو سایت و اینستا میاد بالا

من با وسواس خیلی زیاد این مرکز رو انتخاب کردم اونم چون دوستام اونجا رفته بودن و راضی بودن الان یک سال از تزریق لب خودم و دوستام میگذره عالیه بازم میریم اینجا 

قیمت شون هم مناسبه واقعا 

مرکز کلینیک پوست و مو زیبایی تاج میرم تو عظیمیه میدان مهران برج ماندگار طبقه ۸ واحد ۸۰۹ 

خیلی کلینیک پوست و مو تمیز و شیکی و آرومی هست 

به کارشون خیلی واردن 

تزریق فیلر لب روسی و بوتاکس شون  شلوغه 

دستگاه لیزرشون هم اصلا درد نداره چند نفر رو معرفی کردم تا الان 

در کل مدیریتشون خوبه مراجعه کننده ها با کمترین معطلی کارشون انجام میشه 

تلفنشون 👇🏻👇🏻👇🏻

09909056926

دكتر معصومه غريبي پور توی کرج میدون جمهوری هست مطبشون من و خواهرام واسه تزریق ژل می ریم پیش ایشون کیفیت موادی که استفاده می کنن عالیه و ماندگاری خیلی خوبی داره من قبل عید ژل لب مدل روسی زدم خیلی خوش فرم شده لبام

من یه جا تو کرج ژل لب طبیعی میزنم، خیلی کارشون عالیه. چرا نمیری اونجا؟ هم خیلی محیطش شیکه، هم قیمتاش عالیه و هم پزشک با تجربه کارتون رو انجام میده. من پیش دکتر معصومه غریبی پور می رم که واقعا بهترین دکتر تزریق ژل کرج هستن