2777
2789

مثلا دیدیدن بچه هه گفته من با تو رقصیم مامان بعدا معلوم میشه اون زنه فقط با پردش رقصیده..همچین چیزی شنیدین؟؟

نشنیدم چیزی ازشون

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز منظورت رو درست نفهمیدم

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

ابجیم یه زمانی دوست خیالی داشت

"𝒅𝒊𝒏𝒐𝒐𝒔𝒉" قبل از اینکه در مورد من و پروفایلم نظر بدی اینو بخون🙂👈🏻 اینجا کلیک کن    غصه هامو...بخون تو بغض بی زبونم...💜         دلت...میدونم حواسش هست یجورایی...به قلبم تو این روزای تنهایی...همش حسم میگه پیشمی اینجایی...تویی که میسازی همه عشق تو دنیامو...🖤   دخی_شیطوونم  :)

نفهمیدم  یعنی خنگم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤