سلام.۲۷ سالمه و پسرم.سال ۹۱ کنکور تجربی دادم و هدفم قبولی تو پزشکی و دارو و یا دندون بود ولی چ ون تلاش نکردم یه رشته خیلی معمولی قبول شدم و الان که فوق لیسانس اون رشته را دارم ؛بیکارم و همه سرکوفت میزنن و خانواده اصلا افتخاری بهم نمیکنه.و میبینم کسایی که مثلا پزشکی و .. قبول شده بودن الان هم دکتری شدن برا خودشون و هم درامد بالا و هم ازدواج و همه هم بهشون افتخار میکنن.الان هم حسی بهم میگه دیگه ۲۷ سالته ول کن دوباره کنکور دادن و از اول و ....ازدواج هم نکردم و کلا خیلی من را بقیه ؛بیعرضه میدونن.کلافه شدم
برای ازدواج ک اصلن ناراحت نباش. چون ب سن و سال نیس. داداش خود من تو ۳۴ سالگی ازدواج کرد تا قبلشم نه شغل داشت نه زندگی ای.ولی الان خدا و شکر زندگیش خوبه. برای شغلت پیگیر باش بازم تلاش کن . حتمن سرنوشت خوبی در انتظارته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!