2777
2789
عنوان

حس بد

38 بازدید | 3 پست

سلام.۲۷ سالمه و پسرم.سال ۹۱ کنکور تجربی دادم و هدفم قبولی تو پزشکی و دارو و یا دندون بود ولی چ ون تلاش نکردم یه رشته خیلی معمولی قبول شدم و الان که فوق لیسانس اون رشته را دارم ؛بیکارم و همه سرکوفت میزنن و خانواده اصلا افتخاری بهم نمیکنه.و میبینم کسایی که مثلا پزشکی و .. قبول شده بودن الان هم دکتری شدن برا خودشون و هم درامد بالا و هم ازدواج و همه هم بهشون افتخار میکنن.الان هم حسی بهم میگه دیگه ۲۷ سالته ول کن دوباره کنکور دادن و از اول و ....ازدواج هم نکردم و کلا خیلی من را بقیه ؛بیعرضه میدونن.کلافه شدم

کسی که تلاش نکنه بی عرضست تو تلاشتو کردی نشد قسمت نبود تقصیر تو چیه 

تقصیرت اینه که تلاش کردی؟؟نشد که نشد فدای سرت مگه فقط پزشکا موفقن

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

برای ازدواج ک اصلن ناراحت نباش. چون ب سن و سال نیس. داداش خود من تو ۳۴ سالگی ازدواج کرد تا قبلشم نه شغل داشت نه زندگی ای.ولی الان خدا و شکر زندگیش خوبه. برای شغلت پیگیر باش بازم تلاش کن . حتمن سرنوشت خوبی در انتظارته

دلیلی برای استرس وجود نداره   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.