2777
2789

سلام بچه ها،من سنم کمه،متاسفانه بخاطر بارداریام و  وزن زیادی ک گرفتم،دیسکم ب شدت اذیتم میکنه.

و ی روز ک بشدت گرفته بود کمرم،اومدم بشینم ک احساس پارگی پشت رونم کردم،و از اونموقه ک ۶ ماه پیشه بی حس شدم.

دکتر رفتم میگه عکل،ولی کن نمیخام عمل کنم،دوتا بچه کوچیک دارم 😣😣😣😣

بدبخت شدم،یکی ی دکتر خوب تو تهران معرفی کنه خاهشا 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راهش عمل من بارداری و زایمان نابودم کرد الان 6 ماهه عل کردم بچه دومیم هم تو 8 ماه من بی حس نشد درد داشتم دردام شدید شد یه روز یه دفعه یه درد فوق شدید گرفت و دیگه اروم نشد دو روز بعدش اورژانسی عمل شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش عمل من بارداری و زایمان نابودم کرد الان 6 ماهه عل کردم بچه دومیم هم تو 8 ماه من بی حس نشد درد د ...

چقد دوره نقاهتت طول کشید؟

بچه ها و زندگیمو چ کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم.

تو گروه نگفتم سوال و جواب پشت هم نیاد در موردش.

چون قبلن رژیم بودی و کتو هم گرفتی ، و ممکنه با کالری بالا کاهش نداشته باشی. از وزن هدفت کالری رو برات حساب کردم که هم کاهش داشته باشی هم به سلامتیت ضربه نخوره. و اعصاب مدیریت امور خونه و شوهر و بچه هارو داشته باشین.

۷۰ کیلو  =  ۱۳۰۰ کالری

۷۵ کیلو =  ۱۴۰۰ کالری

۸۰ کیلو = ۱۵۰۰ کالری

۸۵ کیلو = ۱۶۰۰ کالری

۹۰ کیلو = ۱۷۰۰ کالری

۹۵ کیلو =  ۱۸۰۰ کالری

۱۰۰ کیلو = ۱۹۰۰ کالری

۱۰۵ کیلو = ۲۰۰۰ کالری

نمیدونم الان چند کیلویین، اما این بازه سلامت رو براتون نوشتم.

وزن کنید،استارت بزنید درسته کالری ها بالاس،اما تمرکز بزارید روی دو روز فست زیر ۵۰۰ تایی و ورزش های خونگی ،به بدنتون شوک میخوره و استارت کاهش زده میشه. 🌺🌿

سلام عزیزم. تو گروه نگفتم سوال و جواب پشت هم نیاد در موردش. چون قبلن رژیم بودی و کتو هم گرفتی ، و ...

مرسی عزیزم بابت وقتی ک برام گذاشتی

مررررسی 🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️❤️🔞😘😘😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما پیش یه متخصص برو ببین دلیلش چیه چون تو مراحل اولیه با یه قرص یا فیزیوتراپی ساده رفع میشه اما اگر نادیده بگیری تو سن بالا اذیتت میکنه

اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم به کلینیک سینوهه سر بزنید خودشون دکتر ارتوپد هم دارن تمام روش های درمانشون غیر جراحی عمل هم ریسک بیهوشی داره هم ممکن نتیجش خوب نشه

پزشکاشون بسیار با تجربه هستن و دارای کد وزارت بهداشت و برای درمان از بروزترین تجهیزات استفاده میکنن

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://dr-jamaly.com/