2777
2789
عنوان

از دست این شوهر چه کنم

139 بازدید | 8 پست

دیشب خواهر مجردش تو اتاق خواب بود منم و شوهرم تو حال بودیم یسره سرش تو گوشی بود چند باربهش گفتم حوصلم سر میره گوشیو بزار کنار تا کنار گذاشتش رفتم پیشش نشستم گفتم حرف بزن باهام گفت کنترل تلوزیون کجاست گفتم عزیزم ما که همو نمی‌بینیم تا شنبه حداقل بزار این یک ساعتو حرف بزنیم دیدم گفت زهر ماررررر زهر مارررر

منم باهاش حرف نزدم تا چند دقیقه پیش میگه تو میخواستی حرف زناشویی بزنی تو باید جلوبقیه سنگین باشی میگمش اونی که باید معذب بشه تو اتاق خوابه کی گفته حرف زدن و شوهر کاره بدیه ما که قرار نیست تو تنهایی زن و شوهر باشیم ما جلو بقیه هم زنو شوهریم 

گفتمش از این به بعد چه جلو یکنفر چه هزار نفر میام پیشت میشینم اونم گفت منم جلو هزار نفر جوابتو میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه ازدواجایی دارید خدایش اصلا اینگار بدون شناخت ازدواج میکنید این چه زندگییه ؟

ببین تو تنهایی خیلی مهربونه اما جلو جمع میگه نباید پیشم بشینی یا خیلی بهم نزدیک بشیم و حرف بزنیم 

ببین تو تنهایی خیلی مهربونه اما جلو جمع میگه نباید پیشم بشینی یا خیلی بهم نزدیک بشیم و حرف بزنیم&nbs ...

شوهر منم همین بود.

ولی من درکش میکردم.

جالبه با این حال که انقد از هم دور بودیم، مادرشوهر م می‌گفت دختران مجردن میای اینجا از راه به در میشن