2777
2789
عنوان

تزریق چربی به صورت

282 بازدید | 18 پست

خانما کسی ک تجربه شو داشته لطفا بهم کمک کنه از شرایط بعدش بگه.. 

همیشه؛ مراقب اشتباه دوم باش!                                        اشتباه اول حق توست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کردم ولی فک کن همش جذب شه

جدی میگی؟ پس چرا میگن تاچندسال می مونه.. یکی از فامیلای ما 15ساله زده هنوز نرفته.. 

همیشه؛ مراقب اشتباه دوم باش!                                        اشتباه اول حق توست...
ژل ک موندگار نداره

چرا من زدم یکساله فعلا ماندگاری داره چربی اصلا جالب نیست با یه کاهش افزایش ازبین میره حالا بازم خودت میدونی گلم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
جدی میگی؟ پس چرا میگن تاچندسال می مونه.. یکی از فامیلای ما 15ساله زده هنوز نرفته.. 

من ۶ ام مهر انجام دادم

الان که خیلی خیلی خیلی راضیم..اما احساس میکنم تا چند ماه دیگه کلا حذب شده

چربی نیاز به چندبتر ترمیم طی چند سال داره تا درنهایت ثابت باقی بمونه واسه همیشه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
چرا من زدم یکساله فعلا ماندگاری داره چربی اصلا جالب نیست با یه کاهش افزایش ازبین میره حالا بازم خودت ...

شما چند سی سی زدی وچقد شد

شما چند سی سی زدی وچقد شد

۱۰سی سی کل صورت ۱۴تومن شد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من ۶ ام مهر انجام دادم الان که خیلی خیلی خیلی راضیم..اما احساس میکنم تا چند ماه دیگه کلا حذب شده چ ...

میگن 30، 40 درصدش میمونه همونم خوبه ک.. گیج شدم میگن ی بار ترمیم کنی دیگه از بین نمیره.. شما چربی از کجا برداشتی؟ جاش مونده؟ هزینه ش چقد شد

میگن 30، 40 درصدش میمونه همونم خوبه ک.. گیج شدم میگن ی بار ترمیم کنی دیگه از بین نمیره.. شما چربی از ...

ببین به چربی بدنت و صورت خودت بسنگی داره..واسه بعصیا میمونه واسه بعصیا نه

من از شکم برداشت

جای چی بمونه؟

من یک و نیم دادم😁 هزینه اصلیش فک کنم ۵ باشه🤔 دقیق نمیدونم

۱۰سی سی کل صورت ۱۴تومن شد 

ی کمی گرونه نسبت به چربی.. کاش موندگاری داشت😕حالا اگ از بین بره دوباره میخای بزنی؟ 😶

ببین به چربی بدنت و صورت خودت بسنگی داره..واسه بعصیا میمونه واسه بعصیا نه من از شکم برداشت جای چی ...

من گونه ندارم فقط  وگرنه صورتم پره تقریبا.. روی شکمت هیچ جایی نمونده؟ 😶چ خوب 1ونیم کدوم دکتر رفتی؟ 

من گونه ندارم فقط  وگرنه صورتم پره تقریبا.. روی شکمت هیچ جایی نمونده؟ 😶چ خوب 1ونیم کدوم دکتر ر ...

اکه فقط و فقط گونه میخوای خب ژل بزن چربی نمیصرفه

نه دو هفته کبودی داشت بعد خوب شد

از من ۱ و نیم گرفت ها..از بقیه ۵

تهران نیستم 

ببین به چربی بدنت و صورت خودت بسنگی داره..واسه بعصیا میمونه واسه بعصیا نه من از شکم برداشت جای چی ...

ببخشید انقد سوال میپرسم.. بعد چقد طول کشیدکارت؟ هیچی از تزریق چربی نمیدونم فقط میخام برم😕دوره نقاهتش چطوره؟ سخته؟؟