2777
2789
عنوان

خیلی روانم بهم ریختس

178 بازدید | 19 پست

سلدم بعد از فوت شوهرم فوق العاده عصبی پرخاشگر و وحشی شدم اصلا حوصله بچه یک سالم و ندارم بچه به این سن یه اعصاب راحت میخواد که ازش مراقبت کنی ولی من وقعا حوصله و اعصاب ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم ولی واقعا دست خودم نیس هیچ کس درکم نمیکنه دعا کن بمیرم

خدانکنه من درکت میکنم چون منم از بچگی پدرم از دس دادم و فشار روحی زیادی داشتم احتمالا اون مشاور بدردت نخوره سعی کن یه مشاور خوب پیدا کنی سعی کن کتاب زیاد بخونی خودتو سرگرم کنی با ورزش و کتاب و اگه اهل نماز هم باشی که چه بهتر حالت خیلی بهتر میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

باید پیش روانپزشک بری عزیزم احتمالا نیاز به دارودرمانی داشته باشی

شما یه تروما و یه اتفاق سخت رو تجربه کردی و چون الان بچت یادگار همسرته پرخاشت به اون بیشتره

حتما دکتر برو نزار بچت اسیب ببینه

خدانکنه من درکت میکنم چون منم از بچگی پدرم از دس دادم و فشار روحی زیادی داشتم احتمالا اون مشاور بدرد ...

مرگ برای من عروسیه. اصلا این دنیا دیگه به چه درد من میخوره  .ما فقط چهار سال بود که ازدواج کرده بودیم

حق داري عزيزمم 

منم تير ٩٧ برادرم فوت كرد و دي ٩٨ خواهرم 

وقتي خواهرم فوت كرد من بچه ٤ماهه داشتم خيلي برام سخت بود همش با گريه بهش شير ميدادم 

خانوادم بشدت بهم ريخته بودن و اون تايم باشوهرم اختلاف داشتم و از هم جدا زندگي ميكرديم عملا تنها بودم با پسرم ولي خودش باعث شد كه كم كم به زندگي برگردم  

دوران سوگ مراحل خاصي داره و كه بايد حتما طي كني تا بتوني ازش نجات پيدا كني نبايد خيلي از خودت توقع داشته باشي اگه كسي باشه كه همراهيت كنه خيلي خوبه 

عذاب وجدان نگير كه حرصله بچه رو نداري چون توهم احساسات خودتو داري و هم داري سوگ تجربه ميكني و هم خيلي از درگيري هاي فكري اينده اونم با يه بچه واقعا ميتونه تا مدت ها ذهن ادمو قفل كنه 

ولي بايد حتما از مشاور كمك بگيري حتي اگه شده قرص بخوري چون پسرت فقط تورو داره و تو تنها حامي اون هستي بايد قوي و سالم باشي تا بتوني يه بچه شادو تربيت كني 

قوي باش اين روزاي سختم ميگذرن ...هرچند خيلي سختن 

اي كاش من از تو باغي در بهاران داشتم
باید پیش روانپزشک بری عزیزم احتمالا نیاز به دارودرمانی داشته باشی شما یه تروما و یه اتفاق سخت رو تج ...

رفتم کلی هم داروهای خواب اور و غیره خوردم عزیزم خودم تحصیلکرده ام ماما هستم ولی واقعا بریدم و دیگه نمیتونم ادامه بدم

مرگ برای من عروسیه. اصلا این دنیا دیگه به چه درد من میخوره  .ما فقط چهار سال بود که ازدواج کرده ...

فوتشون بر اثر چی بود؟ درکت میکنم گلم حق داری ولی زندگی همینه یه روز همه میان و یه روز هم باید بریم الا اون بچت بهت خیلی احتیاج داره چون پدر نداره تنها پشتیبانش خودتی پس سعی کن بخاطر اونم شده خودتو جمع جور کنی اگه شاغل شی بنظرم خیلی بهتره حداقل درگیری ذهنیت کمتر میشه 

حق داري عزيزمم  منم تير ٩٧ برادرم فوت كرد و دي ٩٨ خواهرم  وقتي خواهرم فوت كرد من بچه ٤ما ...

اصلا نمیتونم ادامه بدم واقعا نمیتونم خیلی به همسرم وابسته بودم خیلی

سکته قلیی.اصلا حوصله کار کردن و ندارم

خدا رحمتشون کنه 

چند وقت میگذره؟

میدونی گلم تا خودت نخوای اوضاع تغییری نمیکنه پس خودت باید بخوای یه جورایی بنظرمن که از یه جا شروع کن