2777
2789

من ۲سال پیش داشتم،،تپش قلب و بیحالی و سرگیجه و لرزش و گر گرفتگی،،خلاصه هر علایمی میتونه ایجاد کنه خیلی بده دراصل از اضطراب شدید میاد،،من حیلی با این بیماری جنگیدم اولش قرص خوردم فقط ۳ماه ولی قرص عوارض داره به محض قطع کردن مثل اول میشی در ضمن فک کن ببین تا کی میخوای زندگیت ببندی به قرص،،مشکلات روحی روانی بهتره با تراپی ریشه یابی بشه نه با قرص ،،شکر خدا یه خانم دکتر روانشناس دلسوز پیدا کردم درمانم کرد بدون دارو یعنی کم کم داروهام قطع کردم و باهام کار کرد تمرینات و اینا داد بهم و بعد چن ماه خوب شدم واقعا من زندگی نداشتم ولی خانم دکتر نجاتم داد اونم بدون قرص

قرص رو بذار کنار... اگه بخوای قرص بخوری تمومی نداره باید یه عمر قرص بخوری... این هشت تا عرقیجات رو ک میگم باهم به طور مساوی ترکیب کن(عرق بیدمشک، عرق نعنا، عرق بادرنجبویه، عرق یونجه، عرق گل گاو زبان، عرق شیرین بیان،عرق سنبل الطیب، عرق بهارنارنج) به همراه ۱۲ قطره زعفران دم کرده و ۲۵قطره زردچوبه دم کرده و یه قاشق مرباخوری عسل هر شب یک ساعت قبل از شام با معده خالی بخورید... آب هست رو آتیش بدنتون رو گرم میکنه راحت میخوابید و دچار حملات پانیک نمیشید... من سه ماه پیش اینطوری شدم به طوریکه شب ها دست و پام میلرزید و احساس مردن داشتم و عرق سرد میکردم و نفسم بالا نمیومد...اول رفتم روانپزشک قرص داد بدتر شدم بعد رفتم پیش یه دکتر طب سنتی این ترکیبات رو بهم داد کاملا خوب شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.