2789

شاید بگین حقوقش خوبه برو اما من اسم بیمارستان میاد تپش قلب میگیرم .حتی مریضم شم پامو نمیخام بزارم تو. چجوری هر روز برم؟خواهرم خیلیییی اصرار میکنه برم .میگم میترسم میگه همه چی قسمته. حاالا به خودش بگم میگه منک شرایط کار ندارم اما بخام کار کنم دوس دارم واس خودم کار کنم .چی بگم که بیخیال بیمارستان شن؟

شما رو نمیدونم اما من اگه کاری رو دوست ندارم نمیرم حتی اگه بقیه اصرار کنن

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب عنوان سابقه و تجربه بهش نگا کن.. بیمارستان یه وجه ش استرس و بیماریه زاویه دیگه ش کارِ خیره. فک کن بیمار لبخند تورو میبینن از دردشون کم میشه... یه مدت برو نخواستی نرو دیگه

به هیچ وجه نمیخام از حرفام تاثیر بگیری که نظرت رو مثبت یا منفی کنم

ولی روحیات آدما چیزیه خدا تو وجودشون گذاشته و به هیچ وجهههههه قابل تغییر نیست پس لطفا خودمون رو عذاب ندیم

من خودم اسم بیمارستان میاد لرز بدنمو میگیره پس این نشون میده به هیچ عنوان نمیتونم در همچین محیطی حاضر شم

چون صددرصد لطمه میخورم

شما رو نمیدونم اما من اگه کاری رو دوست ندارم نمیرم حتی اگه بقیه اصرار کنن

خواهرم با دادو بیداد میگه من واس خودت میگم برو .میگم به دادو بیدادهات نمیاد به نفع من حرف بزنی .حتی اذیتش کنم بگم اولین روز باهم بریم صحبت کنیم میگه نه نمیتونم بیام .مامانمم یادش میره خواهرم یاداوری میکنه بش .هر روز بحث سر اینه.پولم ندارم برم یه شهر دیگه اختیارم دست خودم باشه

بیمارستان ترس. ندارن منشی بیمارستان خیلی خوبه مثل منشی های دیگه نیست کارش با کلاس کارمندی اگر جور شد ...

سلام

نگاه کنید روحیات شما چقدر با استارتر متفاوته؟

امیدوارم همگی متوجه روحیات خودمون بشیم و بر اساس اون زندگی کنیم 

موفق و سعادتمند باشید

به هیچ وجه نمیخام از حرفام تاثیر بگیری که نظرت رو مثبت یا منفی کنم ولی روحیات آدما چیزیه خدا تو وجو ...

آفرین .دقیقا من روحیاتم به بیمارستان نمیخوره اصلا 

ب عنوان سابقه و تجربه بهش نگا کن.. بیمارستان یه وجه ش استرس و بیماریه زاویه دیگه ش کارِ خیره. فک کن ...

درسته حرفتون اما من همین الانم اختیارمو نمیزارن دست خودم باشه .برم توش که اصلا نمیزارن بیام بیرون

بخدا فقط آزار میبینید و به لحاظ روحی فنا میشید که هیچ پولی جبرانش نمیکنه

من خودم دوس ندارم برم اصلا .از حرفهای خانوادم  خسته شدم .اینجا عنوان کردم که یه چی بهشون بگم بیخیال شن. چون مستقیم و غیرمستقیم خیلی گفتم دلم نمیخاد اونجا برم الان.میگن الودگی همه جا هست .هرچی قسمته . درباره من اینقدر راحت میگن هرچی قسمته . یعنی اگه شرایطم خوب بود میرفتم شهر دیگه ‌دنبال کلاس شغل نبودم هرکاری میکردم فقط خانوادم منو تو فشار نزارن

چرا میترسی قرار نیس که شما اونجا جراعی انجام بدین تو این بیکاری باید خوشحال باشی بخدا کارسخت گیر میا ...

نگفتم کارش سخته .اما تموم مریضها اول پیش منشی میان .همونقدر که دکتر در ارتباطه ماهم باید باشیم