2777
2789

بنظرتون اشتباهات تربیتی مادرای ایرانی چیه که بعضی آقایون نسل قدیم و جدید همچنان از خیلی مسائل زنان آگاه نیستن و مسئولیت نمیفهمن و گردن نمیگیرن

انگار خیلی چیزا رو یاد نگرفتن و درک نکردن و خیلیاهم اصلا نمیخوان بفهمن چون دیگه خیلی دیره با یه زندگی مشترک داغون و دل شکسته و بچه های آسیب دیده

قبول دارید تا زمان عقد و ازدواج و قبل از بارداری باید رو مشکلات و نقاط ضعف طرفین کار کرد؟ 

این تاپیک رو زدم تا ما زن ها از خومون شروع کنیم برای آگاه کردن مرد زندگیمون و دوم فرزندامون ! که نسل آینده رو میسازن

منم از خودم شروع کردم بعد از کلی تجربه تلخ و تا طلاق پیش رفتم یاد گرفتم باید سیاست داشته باشم فهمیدم مرد زندگیم عاشقمه اما عاشقی بلد نیست و باید یکی بهش یاد بده منم یکسال صبر کردم کلی تلاش کردم تا نتیجه دیدم

مامانی که دلت از بداخلاقی و بی درکی شوهرت خونه حواست باشه پسر خودت چطور بار میاد !!! 

هعی شوهرمنم کلی چرتوپرت بهم کفت 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید که طولانی شد خواستم اینو بگم که همیشه درد و دل کردیم و اشک ریختیم و غصه خوردیم و گاهیم ناسزا گفتیم اما کمتر باری سراغ راه حل نجات زندگیمون رفتیم...

اگه اکثر آقایون هنر شو ندارن چرا ما از خودمون شروع نکنیم و زن زیرک زندگی خودمون نباشیم؟ 

خب الان شوهرمن خیلی سردوبی احساسه8ساله زنشم اصلاچیزی به عنوان کادووسوپرایزدوستت دارم.....نداره هزاران هزاربارم گفتم اما چه فایده فقط همون لحظه میگ دوستت دارم و تمااااام

اشتباه تربیتمون اینه ک پسرامون حق همه چیو دارن حتی اگه ما اجازه ندیم باباهاشونو ک تربیت نسل قبلا میب ...

درست میگی ولی باید تو خانواده دست به دست هم تغییرات اعمال بشه از یه جایی به بعد نسل تغییر میکنه

درست میگی ولی باید تو خانواده دست به دست هم تغییرات اعمال بشه از یه جایی به بعد نسل تغییر میکنه

درسته من صب تا شب تلاش میکردم اخرم شوهرم جلو بچم باهام دعوا میکرد یا شبا دیر میومدو میاد ولی این حقو من ندارم و و و تاثیرش زیاده

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
خب الان شوهرمن خیلی سردوبی احساسه8ساله زنشم اصلاچیزی به عنوان کادووسوپرایزدوستت دارم.....نداره هزارا ...

خب میتونی بهش بگی وقتی میگی دوستت دارم دوس دارم بهم عملی نشونش بدی (: 

یا تو بهش کادو بدی و سوپرایزش کنی تا به چشم ببینه شاد  کردن دل همسر چه حسی داره

مردا خیلی ساده تر از اون چیزی که فکر میکنیم هستن گاهی با یک زبون نرم میشه کنترل شون کرد 

مثلا چ‌تلاشی کردی؟

تو جنبه های مختلف زندگی سعی کردم سیاست یاد بگیرم 

با مادر شوهر چطور رفتارکنم 

لن شوهرمو دستم بگیرم 

تلاش به تنهایی فایده ای نداره

از یه زمانی باید بفهمی واسه چی و تا کجا میخوای ادامه بدی  

و این وسط حتما ی مشاور دلسوز کنار جفتتون باشه