2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان خودشو دوس داشته باش نه جنسیتو چه فرقی میکنه حالا دخترشه یا پسر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من سومی بخدا با تلاش خرج رژیم غذایی بخاطر دختر آوردم هرکی جای من باشه سکته نکنه خوبه 

نا شکری نکن عزیزم انشالله سالم و صالح باشه بخدا اطرافم کسایی رو می‌شناسم در حسرت بچن

یکی از نزدیکان مجبور شد بچه ۶ماهش رو سقط کنه یکی دیگه هم ۱۰‌ساله بچه دار نمیشه شوهرش اینقدر باهاش بد رفتار میکنه تازگیا شنیدم قصد ازدواج مجدد داره تازه خیر سرش موجه و مردمیه 

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
به ربطی داره؟تو کی باشی ب من فوش بدی؟ بعدشم من نظرم و گفتم پس 🤫

حالت خوبه قشنگ نظر رو بخون بعد حرف بزن!!!

گفتم اینجا باید بگی فقطططط دختر خوبع اگر پسر دوست باشی فحش میدن عجیبه با این نظر تا حالا نخوردنت

اً
حالت خوبه قشنگ نظر رو بخون بعد حرف بزن!!! گفتم اینجا باید بگی فقطططط دختر خوبع اگر پسر دوست باشی فح ...

ن راستش حالم خوب نی🙂

من نظرم و گفتم کاری به کسی ندارم اینجام واسه نظر دادنه من پسر دوس دارم😊

ن راستش حالم خوب نی🙂 من نظرم و گفتم کاری به کسی ندارم اینجام واسه نظر دادنه من پسر دوس دارم😊

منم خب خیلییییییی پسر دوست دارم چندبار اینجا گفتم بعضی ها که مشخصه تو خانواده شون دختر بودن ننگ عاره فحشم دادن!!!گفتن تو عقده آیی هستی که پسردوستی!!!!بی فرهنگی !اینجا باید بگی فقطططط دختر خوبع پسر پیفه

اً
منم خب خیلییییییی پسر دوست دارم چندبار اینجا گفتم بعضی ها که مشخصه تو خانواده شون دختر بودن ننگ عاره ...

ول کن بابا اگه بخای به حرف دیگران گوش بدی پس خودت چی 

پسررر خوووبه😂🤪

آره میدونم این از ایمان ضعیفمه اگر ب خدا ک صلاح بنده هاشو بیشتر ازخودشون میدونه اهتماد داشتم اینطوری ...

بخدا خیلی با ایمانی  که جنسیت رو نپرسیدی ،مطمئنم این سومین بچت خیلی برات عزیز میشه،کاش ایمان تو رو داشتم