الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بچه ی اولم پسره.دومین بارداریم دوقلو بود. دختر و پسر. خیلی طول کشید تا بتونم با دخترم ازتباط بگیرم.... هنوز بعد سه سال اونجور که باید با دخترم ارتباط بگیرم نگرفتم
اگه همین تاپیک گفنه بود دوتا دختر دارم سومی هم انگار دختره اسی خورده شده بود!!!
درعجبم چطور الان ناشکری نیست!چطور الان تاج وتخت نمیخوان بدن چطور هیچ کس اسی رو درسته قورت نداد!چطور دعوا نشد!چطور تاپیک تا بی نهایت پیش نرفت تا به اسی ثابت کنن بنده فوق العاده بدیه!!!!!!!!!!!فقط اگر برعکس بود واسی پسر میخواست الان همه این تفاقا افتاده بود!!!!!!!!!!!چقدر تعصبات بیجا هست بین ملتمون!!!اسی مطمئن باش اگر دختردارم بشی اون انتظارات وتفکراتی که از دختر دارشدن داری هیچ وقتتتت برآورده نخواهد شد!چون بیش ازحد اصرار کردی وبرا خدا تعیین تکلیف کردی!!!!!!!!دیدم که میگم توبه کن از خدا بترس از آینده اون بچه بترس!!!!!
درعجبم چطور الان ناشکری نیست!چطور الان تاج وتخت نمیخوان بدن چطور هیچ کس اسی رو درسته قورت نداد!چطور ...
قضیه تعصب نیست قضیه اینه تو جامعه مرد سالار خیلی در حق خانومها اجحاف شده و این درد اوره خیلیها ارزوی پسر دارن وحتی مسیر سخت ای وی اف رو هم میرن و هزینه میکنن و خیلی زندگیها به خاطر دختر دارشدن از هم پاشیده ولی هیچ کس به مادری که جنین پسر حمل میکنه حتی چندمین فرزند پسرش باشه سرکوفت یا زخم زبون نمیزنه شخصا از زنی که به هم جنس خودش توهین میکنه و اونو ادم حساب نمیکنه متنفرم به خانوم بارداری که جنینش پسره نشنیدم کسی بگه اشکال نداره انشاالله بعدی دختره ولی خودم تو بارداریهام هردوبار بهم گفتن بعدی انشاالله پسره پس اگر تعصبی هست از طرف همون جامعه مردسالار و زنهای متنفر از جنسیت خودشونه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید