2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم تاپیکای گذشته رو نگاه کردم یکی گفته بودی عکس ان تی  دوستته خب اون بچش پسره عزیزم 

بعد یکی از ان تی خودت گذاشته بودی ک اون جمجه و بند و بساط  😁 دختره کاملا 

انشالله ک سلامت ب دنیا بیاد 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 
اگه همین تاپیک گفنه بود دوتا دختر دارم سومی هم انگار دختره اسی خورده شده بود!!! 

درعجبم چطور الان ناشکری نیست!چطور الان تاج وتخت نمیخوان بدن چطور هیچ کس اسی رو درسته قورت نداد!چطور دعوا نشد!چطور تاپیک تا بی نهایت پیش نرفت تا به اسی ثابت کنن بنده فوق العاده بدیه!!!!!!!!!!!فقط اگر برعکس بود واسی پسر میخواست الان همه این تفاقا افتاده بود!!!!!!!!!!!چقدر تعصبات بیجا هست بین ملتمون!!!اسی مطمئن باش اگر دختردارم بشی اون انتظارات وتفکراتی که از دختر دارشدن داری هیچ وقتتتت برآورده نخواهد شد!چون بیش ازحد اصرار کردی وبرا خدا تعیین تکلیف کردی!!!!!!!!دیدم که میگم توبه کن از خدا بترس از آینده اون بچه بترس!!!!!

دیروز رفتم بنده خدا دکتره تا جلوی درب گفت بگم گفتم. ن منتظرم چندهفته دیگه زایمان کنم

قطعا دختر بوده که دکتر اصرار به گفتن کرده،بچه چه دختر چه پسر هدیه خداست برای عاقبت بخیریش دعا کن 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
درعجبم چطور الان ناشکری نیست!چطور الان تاج وتخت نمیخوان بدن چطور هیچ کس اسی رو درسته قورت نداد!چطور ...

قضیه تعصب نیست قضیه اینه تو جامعه مرد سالار خیلی در حق خانومها اجحاف شده و این درد اوره خیلیها ارزوی پسر دارن وحتی مسیر سخت ای وی اف رو هم میرن و هزینه میکنن و خیلی زندگیها به خاطر دختر دارشدن از هم پاشیده ولی هیچ کس به مادری که جنین پسر حمل میکنه حتی چندمین فرزند پسرش باشه سرکوفت یا زخم زبون نمیزنه شخصا از زنی که به هم جنس خودش توهین میکنه و اونو ادم حساب نمیکنه متنفرم به خانوم بارداری که جنینش پسره نشنیدم کسی بگه اشکال نداره انشاالله بعدی دختره ولی خودم تو بارداریهام هردوبار بهم گفتن بعدی انشاالله پسره پس اگر تعصبی هست از طرف همون جامعه مردسالار و زنهای متنفر از جنسیت خودشونه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
ماشالله هزار ماشالله چ پسر خوشگلی...منم یه پسر دارم دوس دارم در آینده ک باردارشدم دومی هم پسر باشه ب ...

سلام عزیزم میشه من بفرستم بگید بهم شرمنده؟

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
سلام عزیزم میشه من بفرستم بگید بهم شرمنده؟

بفرست عزیزم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
عزیزم میشه برامنم بگی

آره گلم

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

دختره گلم...