2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا پسر دارم. همیشه دوست داشتم ۴ تا پسر داشتم...

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم شوهرم خیلی باهام حرف میزنه ک ناشکری نکن تو نمازخوونی اگر دختر باشه مشکل‌دار باشه راضی هستی خلاصه ...

اسی منم دو تا دختر دارم خیلی آرزو دارم یه پسر هم داشته باشم دقیقا منو تو برعکس همیم😊همیشه به شوهرم میگم بیا سومی روبیاریم منو به آرزوم برسون اونم همش میشینه منو نصیحت میکنه که دختر خوبه پسر بده فلا و بهمان همش میگه ما دوتا دسته گل داریم دیگه اصلا به بچه دارشدن فکر نکن ناشکری نکن... خودمم میدونم اینا رو ولی خیلی احمقم دلم قبول نمیکنه اصن همیشه فکرم درگیرشه اعصابم خورد میشه از ریسکشم میترسم وقتی پیام کسایی رو میخونم که دوتا دختر داشتن سومی پسر شده نور امید به قلبم میتابه پیش خودم میگم پس منم شانسمو امتحان کنم ولی باز پیام یکیو میخونم دوتا دختر داشته سومیم دختر شده دست وپام یخ میزنه قلبم هری میریزه

اتفاقا همه همین. میگن بهم درسته 

اسی اول که دعا میکنم دو تا پسرتو خدا واست حفظ کنه و نینیت به سلامتی بیاد بغلت.

دوم از اعماق وجودم آرزو میکنم نینیت دختر باشه

سوم منم دو تا پسر دارم و آرزوم دختر داشتنه.تو رو خدا دعا کن خدا به منم دختر بده 😭😭😭

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
ما 4تا خواهیم 4تا برادر ولی اصلا برادرامون خوب نیستن 4تاشون خیلی بد و ب مادرپدرم کتک و فحش وناسزا می ...

عزیزدلم خوشتیپ❤😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آخيش عزیزم خدا دوباره بهت ببخشه خدا صبرت بده عزیزم دلت شکسته توروخدا دعام کن 🙏🙏🙏

مدل تکون های بچت چطوریه؟ 

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

عزیز دلم😁

بدنیا میاد همه ی این حرفا یادت میره😍

اون خداییه که این طفل رو بهت داده...بلده محبتشم به دلت بندازه

اما کاملا درکت میکنم

منم دوتا پسردارم و وقتی دومی رو فهمیدم پسر داشتم پس میافتادم تا سه ماه بعد تولدشم کنار نیومده بودم با اینکه جونم بود نفسم بود ولی میگفتم چرا دختر نشد

الان سومی رو بیارم پسر بشه قطعا سخته برام

ولی به این فکر کن که قبلا آفریده شده و در ذریه ی شما هست این بچه ها اینجوری نیست تغذیه بریم دکتر بریم جنسیت عوض بشه...هرکسی در این جهان قدم میذاره روحش در عالم ذر موجوده و نسل آینده ای که ازشم قرار بیاد موجود...و در کل این دنیا و بچه و مال و...همش امتحانی بیش نیست همیشگی نیست توکل کن بخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

اگه همین تاپیک گفنه بود دوتا دختر دارم سومی هم انگار دختره اسی خورده شده بود!!! 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
تورو امام حسین قسم راست میگی چنددرصد وااای خدا بحق خون پاک اباعبدالله الحسین علیه السلام دلتو شاد کن ...

اسی تاریخ تولدت و تاریخ اخرین پریودت روبگو دقیق بهت بگم دختره یاپسر

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند