2777
2789

من که خودم عزا گرفتم یعنی چی میخوام بخوابم از ۴ صبح تا ۸ شب زل بزنم به گوشی که چییییی

براچی باید نماز بخونم فیلم بگیرم بفرستم 

چرا باید نماز مغربو با مادر و پدرم بخونم فیلم بگیرم 

نمیییخوااااااااااممممممم

به شما هم همینا رو گفتن 

تازه اینم گفتن بهتون که باید حمد و سوره بخونید ؟ ۲ نمره از ۸ نمره مال درست خوندن حمد و سوره است 😐😐😐😐😐😐

این کاربری واگذار شده است....

واا

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی وا🤧

یعنی چی آخه این کارا شاید یکی قرار نیست نماز بخونه شرایطش رو نداره 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اینا هیچی چرا من باید ساعت ۴ صبح بیدار بشم ؟ زورم میاد واقعا 

عجب مدرسه ای دارین من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم

عجب مدرسه ای دارین من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم

مدرسه چیه مال کل بچه های دهم کشوره 😐 فقط روز هاش فرق داره اصفهانی ها سه شنبه و چهارشنبه ان 

شیرازی های شنبه و یکشنبه

وگرنه مدرسه ام خوبه نمونه دولتی میرم اینا مال بسیجه 😑

مدرسه چیه مال کل بچه های دهم کشوره 😐 فقط روز هاش فرق داره اصفهانی ها سه شنبه و چهارشنبه ان  ش ...

اوکی خدا به دادتون برسه

مدرسه چیه مال کل بچه های دهم کشوره 😐 فقط روز هاش فرق داره اصفهانی ها سه شنبه و چهارشنبه ان  ش ...

پس چرا موقع ما نبود! همین ۵، ۶ سال پیش . اصلا واسه ما نماز نبود . از بسیج اومدن بهمون ی تفنگ دادن باز و بستش کردیم و ... سراسری هم این شکلی بود

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

پس چرا موقع ما نبود! همین ۵، ۶ سال پیش . اصلا واسه ما نماز نبود . از بسیج اومدن بهمون ی تفنگ دادن با ...

مجازیه دیگه برا کرونا که نمیتونن کاری بکنیم 😐😑