2777
2789
عنوان

آقای طلبه اطرافتون دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 35 پست

نه اصلا آینده ای نداره،،شوهر خوار من طلبه ای درسشم تموم شده،خرج زندگیشو باباش میده به خاطر کرونا مسجدم نیست،که حقوق داشته باشه،مگه اینقدر ادامه بده بشه استاد حوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو فامیلمون هست . نه درامد چندانی ندارن خیلیی کم . مثلا موقع ازدواجش که واقعاا هیچیییی نداشت بعد چن سال باباش براش ی خونه خرید . تا مدت هااا بعدشم باباش بهش پول میداد . ولی فک کنم الان بهتر شده . اینم بگم خودش زرنگ نیست مثلا جایی دعوت میشه سخنرانی میگه روم نمیشه پول بگیرم

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

طلاب زندگی های پیچیده ای دارن.... یهو میبینی میگن چند همسری و صیغه حلاله و با خدا پیغمبر توجیه میکنن ...

پسر موجه و خوبیه ولی از نظر مالی سطح پایینن به نظرمیاد کسی هم پشتش نیست که کمکش کنه وخواهرمم خاستگار بهتری نداره

واقعا دیدن اطرافتون اخوندای پول دار

اره دیدم قبلنا میگفتم شاید الکی پشت این اخوندا بد حرف میزنن ولی وقتی تو دوسال اخیر دوتاشون رو دیدم که چجوری فقط به فکر بخور بخور هستن نه به فکر مردم و چیزایی که شعار میدن از همشون بدم اومد 

ما تو فامیلمون هست . نه درامد چندانی ندارن خیلیی کم . مثلا موقع ازدواجش که واقعاا هیچیییی نداشت بعد ...

این کسی کمکش نمیکنه مامان باباش از خودش درمونده ترن تو این اوضاع و این گرونی

طلاب زندگی های پیچیده ای دارن.... یهو میبینی میگن چند همسری و صیغه حلاله و با خدا پیغمبر توجیه میکنن ...

اصلا اینطوری نیست بدون رضایت همسر اول این کار رونمیکنن ماخیلی طلبه داریم وهیچکدوم ازدواج دوم و...نکردن 

این کسی کمکش نمیکنه مامان باباش از خودش درمونده ترن تو این اوضاع و این گرونی

خب از لحاظ مالی فک کنم اوایل یکم سختشون باشه . وقتی درسش رو ادامه بده به مرور بهتر میشه . 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

پسر موجه و خوبیه ولی از نظر مالی سطح پایینن به نظرمیاد کسی هم پشتش نیست که کمکش کنه وخواهرمم خاستگار ...

اینکه میگید خواهرم خواستگار بهتر نداره خیلی جمله عجیبیه. یعنی چون بهتر از ایشون نیست پس باید خودشو بیچاره کنه و باهمین اردواج کنه؟ ازدواج نکردن بهتر از یه ازدواج اشتباهه. منم درمورد این بنده خدا نمیخوام قضاوت کنم ولی طلبه ها خیلی تو خط صیغه هستن. اصلا هم ربطی به موجه بودن و نبودنشون نداره و اینو حلال میدونن مثل نماز روزه. من خواستگاری داشتم که طلبه بود و حتی تو خواستگاری به من نگاه نمیکرد که به گناه نیفته ولی بعد تحقیق فهمیدم کلی صیغه داشته

اصلا پولش به کنار خواهرت میتونه با آخوند کنار بیاد؟ خشکه مذهبه؟

نه اصلا خیلی هم خنده رو و مهربونه خواهرم خودش مذهبیه چادریه تحصیلاتش تو حوزه الاهیاته 

از چضع مالیش میترسه 

زن که روزنامه نمیخوره غذا میخوا پوشاک هزینه مسکن  خواهرم که شغلی نداره بتونه کمک خرجش باشه