2777
2789

واقعا روانم بهم ریخته رد میشم،افسره لعنتی هعی کلاس اجباری مینویسه،شوهرم نمیبرم تمرین با ماشین خودش دیگه اعصاب نمونده واسم چیکارکنم دیگه با مربی که تمرین میکنم خوبه با افسر مثه افلیجا میشم😭😭

خیلییییی روم نمیشه بگم چند تا فقط بدون خیلی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ تا رد شدم همه چیم عالی بود فقط سر پارک دوبل رد شدم اونم چون ماشین آموزشگاه فرمونش هیدرولیک بود مال خودمون معمولی بود،🤦 اسی با شوهرت یا برادرت با یه مرد تمرین کن نترس افسرم آدمه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

چندبار رد شدی؟ والا داداش من خودش 3 بار رد شد اما بعضی پسرا تا حتی 6،7 بار هم رد شدن. 

یسری تکنیک ها هست باید حواست به اونا باشه مثلا بستن کمربند یا نحوه باز کردن در و خروج از اتومبیل و اینا هم بعضی افسرها دقت می‌کنند. 

از این پیج های رانندگی یکم کمک بگیر. 

انشالله قبول میشی

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

من سومین بارقبول شدم،قبل من یه زنه بود بار۹ام بود میومد وافتضاااح رانندگی میکرد آخرافسره قبولش کرد....

منم بامربیم خیلییی خوب رانندگی میکردم ولی خب بالاخره کنارافسر آدم یکم استرس میگیره،من قبل آزمون قرص ضداسترس میخوردم آروم میشدم

آخر گرفتی؟

آره گرفتم ببین یعنی هیچ کی به اندازه ی من ناامید نبود من با خودم گفتم دیگه نمیتونم بگیرم بین ازمونام کلی فاصله می نداختم چون دپرس می شدم دیگه نزدیک بود کاردکسم باطل بشه پشت سر هم رفتم قبول شدم بهترین روز زندگیم اون روز بود نمیدونم چرا

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
۲ تا رد شدم همه چیم عالی بود فقط سر پارک دوبل رد شدم اونم چون ماشین آموزشگاه فرمونش هیدرولیک بود مال ...

شوهره...م نمیبرم تمیرین الکی گوه میخوره میگه میگیرنمون ماشینو میبرن پارکینک میگه همجا هستن