2777
2789

بچه ها رفته بودیم مانتو فروشی  مانتو هاشون ازین مدل های امروزی بود ک خیلی شلوغ هستن بعد من کلا ادم ساده پوشی هستم اما لباسام در عین سادگی شیکه( بنظر خودم البته😐😂)بعد پسره گف مانتو مناسب شما نداریم شما معلومه بیشتر ساده پسندین😕حالا یعنی بعد من ساده میپوشم؟خیلی داغونه از نظر بقیه؟🤧🥺

و گمان میکنی که پایان است.سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌙🌌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف بدی نزد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ی عکس از تیپت بفرست تا بفهمیم منظورش چی بود ی شکلک بزار رو صورتت

ارع بفرس ببینیم چ. گونه ای

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

میگفتی مغازه شما چیزی نداره که من میخواستم بایی

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

عزیزم اونا برای اینکه جنسشون رو بفروشن، هر چرندی که به ذهنشون برسه میگن تا شمارو بذارن تو رودروایسی و آخر شما خرید کنی ازشون. اهمیت نده. کار خودتو بکن. نپسندیدی، راحت بگو باب میلم نیست، خداحافظ

🌷💚 یه خانم خوشبخت 45ساله! 💚🌷