2777
2789

بچه ها بیایید تجربه هاتونو به اشتراک بذارید 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

هر سوالی داشتید در خدمتم.

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سوالی داشتید در خدمتم.

ممنون شما تجربه داشتید ؟ 

من بخوام شروع کنم از چی و کجا شروع کنم؟ 

و اینکه نتایج واقعی داره یا تلقینی و زود گذر؟

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
سلام عزیزم 

سلام دوست گلم خوبی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
نتیجه داشتی

بله

ممنون شما تجربه داشتید ؟  من بخوام شروع کنم از چی و کجا شروع کنم؟  و اینکه نتایج واقعی د ...

بله داشتم و دارم

اول راجبش تحقیق کنید تا باور قلبی داشته باشین و شکتون از بین بره

چاکراهاتونو پاکسازی کنید بعد ساب گوش بدین خیلی خوبه

نتایح دائمیه

تو چ زمینه میخوای گوش بدی

چی گوش دادی ؟

پوست سفید برفی

موی لخت

و چنتا درباره جذب

پاکسازی چاکرا

جذب خواسته ها

سلام دوست گلم خوبی

فدات شم عزیزم ممنون امیدوارم توهم خوب باشی همیشه