2777
2789
عنوان

تنبیه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 35 پست

بچه ها اینطوری نگین 

دختر من الان ۱۰ماهشه شبا نمی‌خوابه رفلاکس داره و بغلی شده همیشه بیدار بشه یا باید راه ببرم یا شیر بدم هر نیم ساعت یکبار بعضی وقتا آدم دست خودش نیست خودشم عذاب وجدان مبگیره

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
بچه ها اینطوری نگین  دختر من الان ۱۰ماهشه شبا نمی‌خوابه رفلاکس داره و بغلی شده همیشه بیدار بشه ...

همه اینا درست اما بنظرت با زدن اروم میشه؟ خو بچه توسری خور و عقده ای میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نکشیدی زدیش

اعصابم خیلی داغون شد 

خودم تک و تنها تو شهر غریب دارم بچمو بزرگ میکنم خدا شاهده تا حالا انگشتم واسه تنبیه بهش نخورده

اینا رو میگم که تو ذهنت بمونه بهت بربخوره دیگه تکرار نکنی

خیلی کار زشتی کردی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
همه اینا درست اما بنظرت با زدن اروم میشه؟ خو بچه توسری خور و عقده ای میشه

ولی بخدا دست آدم نیست من موافق زدن نیستم ولی سخته 

من انقد دوسش دارم انقد عذاب میکشم براش آخر سر مادرشوهر و شوهرمو بیشتر از من براشون ذوق می‌کنه تا من😔😔😔

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
بچه ها اینطوری نگین  دختر من الان ۱۰ماهشه شبا نمی‌خوابه رفلاکس داره و بغلی شده همیشه بیدار بشه ...

دختر من ۱۸ ماهشه

به خدا کلیه هام تیر میکشه نمیتونم برم توالت

الان دارم بهش شیر میدم گوشی هم دستمه

شهر غریبم هستم حتی کسی نیس دو دقیقه نگهش داره ولی تا حالا نزدم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه منم که نزدیک یه سالشه اینجوریه ولی چون چاره دیگه ای ندارم با خودم میبرمش دستشویی یا حمام تو بغلمه آشپزی میکنم تو بغلمه جارو برقی میکشم چون میدونم میگذره میگذره و دیگ اصلا یادم میره این روزا رو ولی من از خدا میخوام اگ یه وقت دستم بخواد بره جلو که بزنتش همون موقع دستم قلم شه😔

.لطفا منو ببخشه هر کی امضامو خوند ...برا ظهور آقامون صلوات بفرست....
ولی بخدا دست آدم نیست من موافق زدن نیستم ولی سخته  من انقد دوسش دارم انقد عذاب میکشم براش آخر ...

قبول دارم حرفتو.

هم عصبی میشه هم کلافه میشه هم خسته میشه و هم....

ولی اون بچه جز مادرالان پناهی نداره، فکر نکن نمیفهمه، بخدا ضبط میکنه همه چیزو.میدونی چرا پیش اونا بیشتر میره؟ چون اونا تایم کمتری پیشش هستن و اضطراب و خستگی و بی اعصابی رو بهش انتقال نمیدن،

سعی کن وقتایی ک بچت خوابید کاری ک بهت ارامش میده رو انجام بدی، هرچی میخواد باشه.

بخوابی، دوش بگیری، لاک بزنی، چای بخوری، جارو بکشی و...

دیگه نزنش باور کن همه بچه ها همینن باز خوبه برا تو اون یک ساعت میخابه برا من با من میخابید با من بید ...

حناجان منم همینجوری میکنه یعنی طبیعیه؟؟ اخه بخدابچهاین مدلی ندیدده بودم ب قران همش میچسبه  ب قول تو تو دسشویی هم میبرمش حتی ناهارو وقت نمیکنم درست کنم 

بخدامنم  اصلا نمیکشم شوهرمم ک کارمیکنه شبامیاد خونه اصلابچه رونمیگیره ب خداانقدر خودم پشیمون میشم عین سگ بقران باز میبینی اعصابم و میریزه بهم 

بچه منم که نزدیک یه سالشه اینجوریه ولی چون چاره دیگه ای ندارم با خودم میبرمش دستشویی یا حمام تو بغلم ...

نمیدونم چرااینجوری شدم   بخداانقدر زود رنج . لباس میخام بپوشونمش گریه میکنه مای بیبی میخام کنمش دورمیزنه همش  سر هربار عوض کردنش دورمیزنه ک بره واینمیسه اخر ب گریه نگهش میدارم 

منم گاهی عصبی میشم پسرم ۷ ماه داره اما چون خیلی کوچولو هست فقط چند تا بوسش میکنم میگم بزرگ شدی میزنم ...

👶خوشبحالت من ک خیلی پشیمونم  ولی بازنمیدونم چرا  عصبی میشم  هیچکسم ندارم ی وقتامیزارمش خونه همسایه تاب کارم برسم ولی همیشا هم ک نمیشه بقران  حمام نمیرسم برم  خیلی  خرابه وضعم  نمیدونم چرابچه اینجوری میکنه

کسی رو نداری یکم نگهش داره استراحت کنی؟مشخصه عصبی و افسرده شدی

ن خواهر کسیو ندارم نگهش داره ی وقتامیدمش همسایه  ولی همیشه ک نمیشه .منم خیلی زایمان سختی داشتم الانم ک  اصلاواسه خودم وقت ندارم  خوب هم بهش میرسم بخدا  اماواثعا دیگ طاقتم طاق شده

👶خوشبحالت من ک خیلی پشیمونم  ولی بازنمیدونم چرا  عصبی میشم  هیچکسم ندارم ی وقتامیزار ...

همه مادر ها مثل تو هستن 

من گاهی یک هفته حموم نرفتم با دعوا شوهرم مجبور میکنم بچه ام نگه دار

تو هم بدون شک مادر خوبی هستی فقط کمی صبور باش 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر