2777
2789
کی گفته؟ من شاید ده نفر دورو برم قبول شدن ن پارتی داشتن ن سهمیه. از خودتون حرف در نیارین

جدی میگین؟من دارم اموزش ابتدایی میخونم به امید ازمون استخدامی اگه خدابخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته؟ من شاید ده نفر دورو برم قبول شدن ن پارتی داشتن ن سهمیه. از خودتون حرف در نیارین

برات هزار تا نمونه میارم اگه شما ده تا نمونه میاری 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

بچه ها من رشتم علوم تربیتی 

تو هر آزمون چند درصد استخدامی داره؟ 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

اره سنجش ازمون میگیره ربطی به پارتی نداره. سهمیه هم تو کنکور سراسری هم هست ک کلا زیاد تاثیری نداره. ب عرضه بستگی داره هر کی بخونه قبول میشه. خواهر زنداییم تو البرز رتبه ی دو شد

عزیزم میشه. بگی از کجا باید منابع مربوط به رشتمون رو دربیاریم وبخونیم منم دوس دارم شرکت کنم ولی اصلا منابعی ندارم

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
اره سنجش ازمون میگیره ربطی به پارتی نداره. سهمیه هم تو کنکور سراسری هم هست ک کلا زیاد تاثیری نداره. ...

اخه من دانشگاه ازاد دارم میخونم میگم نکنه دانشگاه دولتی هارو بردارن فقط؟

دولتی یاازاد

دولتی

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
اخه من دانشگاه ازاد دارم میخونم میگم نکنه دانشگاه دولتی هارو بردارن فقط؟

ن کاری ب دانشگاهت دارن ن کاری ب معدلت فقط رتبه و نمره هاتو تو ازمون ک قبول شدی براشون مهمه