2777
2789

داستان اینه که شوهرم ورشکست شده و خونمون و از دست دادیم. پدرم لطف کرد و گفت من یه آپارتمان میخرم که شما بشینید توش اما کرایه کمی ازتون میگیرم. ما هم کلی گشتیم و یه مورد مناسب پیدا شد که فروشنده کمی ناز کرد و جواب دادنو به چند روز بعد موکول کرد. ما در این چند روز عید سراغ اونو گرفتیم اما جواب نداد. تا اینکه یه مورد که من و شوهرم اصلا نپسندیده بودیمش رو پدر و مادرم پسندیدن و علی رغم میل ما دیشب قولنامه کردن. حالا ما خیییییییلی ازین خونه انتخابی و ازین که با اینکه ما گفتیم بده چرا خودشون خوششون اومد و خریدن ناراحتیم و ازون بدتر اینکه امروز زنگ زدن و گفتن اون مورد که دنبالش بودین تازه درست شده و فروشنده موافقت کرده. الان که دیگه دیره...

خیلی ناراحتیم. در وصف نمی‌گنجه حالمون. پولی نداریم خودمون بخریم. اینا هم مورد دلخواه خودشونو انتخاب کردن. بدتر اینکه اونکه دوسش داشتم امروز درست شده. و اینکه شوهرم مال این شهر نیست و بخاطر من اومده اینجا خلبان که ورشکست شده و خونه هم به دلش نیست میگه ازین شهر بریم.

خیلی ناراحتم... پدرو مادرم خیلی ماهن. خیلی خوبی بهمون کردن. همیشه و همه جا پشتمون بودن اما دلمون شکسته. خونه به دلمون نیست.

نمیدونم قسمته خونه خریدن یا باید صبر میکردیم؟ نمیدونم کار خدا شد؟ نمیدونم به شوهرم حق بدم اینجا بره یا مجابش کنم بمونه؟ آخه عسلویه یه نفر قول کار بهش داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست من،خونه مال باباته و فقط کرایه دست شماست.و کسی که پول خونه رو داده و خریده حق داره مدل و مکان خونه رو انتخاب کنه نه اینکه شما بگی اینو نمیخوایم یه جا دیگه میخوایم... اگه اینجوره که برو جایی که خوشت اومده رو کرایه کن بشین.بجای تشکر رودار بازی  هم در میارید واقعا؟

پدرومادرتون حق دارن با پول خودشون طبق سلیقه خودشون خونه بخرن به نظرم همراه شوهرت برو زیر بار  منت کسی بودن اشتباهه حتی پدرومادر 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
والا باید دستشونم ببوسین براتون خونه خریدن بد خوب کردن نداره

ببین مسأله اینه که اولا قراره هرچند کمتر از عرف اما قراره کرایه بدیم. دوما ما گفتیم اینو دوست نداریم. گفتیم صبر کنید اونیکی جواب بده. عجله کردن و اینو خریدن.

نمیدونم والا

خودشون که خیلی خوشحالن میگن چیز خوبی خریدیم. شوهرم اصلا به دلش نیست. میگه برم عسلویه

پدرومادرتون حق دارن با پول خودشون طبق سلیقه خودشون خونه بخرن به نظرم همراه شوهرت برو زیر بار&nb ...

آخه این رفتن هم کلی مسأله داره. اولا مادرو پدرم میخوره تو ذوقشون. تازه خونه خریدن برامون. دوما اینکه باید یه مدت تنها خودش بره بعد مارو ببره. اونم کجا؟ عسلویه