دوستان من دوازدهم هستم مدرسه ای که میرم خیلی سخت گیره و بهم فشار میاره باعث شده اعصابم بهم بریزه نتونم درس بخونم تا حدی که الان دارم قرص اعصاب میخورم ولی معلم های خیلی خوبی داره تصمیم گرفتم مدرسمو عوض کنم به جاش دولتی برم و خودم بشینم درس بخونم معلم خصوصی بگیرم یا اموزشگاه برم به نظرتون الان این کار و انجام بدم به نفعمه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سخت گیری ینی چی؟منم امسال کنکور داشتم سرهمین مدرسه کوفتی خیلیی ضربه خوردم. خیلی به حصورغیاب اهمیت میدادن . بنظرم تو کلاسا فقط یه حضور بزن برو سر درس خودت واس امتحانا هم در حد نمره ی قبولی بخون . چون واقن این امتحانا هیچ ارزشی نداره. فقط امتحان پایان ترمت یکم تاثیر داره. اگه هم فک میکنی یه سری درسای مدرسه مهمع و میتونه بهت کمک کنه پس برو سر کلاسشون
با ارامش طبق معلمت جلو برو ولی نمره امتحان تشزیحی برات مهم نباشه
اخه طوری که نمره براشون خیلی مهمه اگر نمرت بد بشه خیلی بهت استرس میدن و معلم ها هم خیلی تند دارن درس میدن و من نمیتونم با اونا جلو برم و بچه های مدرسمون همه از من جلو ترن
سخت گیری ینی چی؟منم امسال کنکور داشتم سرهمین مدرسه کوفتی خیلیی ضربه خوردم. خیلی به حصورغیاب اهمیت می ...
مدرسم غیر انتفاعی الانم حضوری شده و باید برم مدرسه هر روزم ۷ صبح اول امتحان میگیرن اینقدر تکلیف میدن بهمون که من نمیرسم همرو انجام بدم منم تازه هنوز دو ماه گذشته بریدم نمیدونم میتونم تا اخر سال دووم بیارم یا نه اگر مجازی بود خیلی بهتر بود