2777
2789
عنوان

پریدیم عقب زده

147 بازدید | 21 پست

توروخداکمکم کنید.دوروزه پریدیم عقب زده دارم دیوونه میشم دوتا بچه دارم یکی دوسال ونیم یکی همو یک سالش نشده.نکنه باردار باشم بازم.پریروزتکرر ادرارهم داشتم تو هردوبارداریم تکرر داشتم اولش،با واسه قطره لکه خون.توروخدا بگین چیکار کنم.زعفرون گلپر خوردم اتفاقی نیافتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک بزن خب

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ولی سی.نه هام شدید درد داره  تست زدم خیالم راحت شد

منم دوتا تست زدم داشتم دیوونه میشدم.دوباره پریروز رفتم سونو گفت همع چی نرماله ولی خیلی بده ادم پریود نمیشه.عصبی طور میشه ادم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منم دوتا تست زدم داشتم دیوونه میشدم.دوباره پریروز رفتم سونو گفت همع چی نرماله ولی خیلی بده ادم پریود ...

نظرتان چیکار کنم خب.من اصلا بچه نمیخوام یعنی نمیتونم شرایطشو ندارم واقعا

منم دوتا تست زدم داشتم دیوونه میشدم.دوباره پریروز رفتم سونو گفت همع چی نرماله ولی خیلی بده ادم پریود ...

منم میخواستم دیگه برو سونو و دکتر رنان،خیالم راحت  شد 

پری میاد یه جور بهم می ریزیم ،نمیادم یه جور دیگه ،کلا مگافاته

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
تازه دوروز شده .تست بعد ی هفته نشون میده.تازه سر بچه آخرین هم همین بود تست زدم هم منفی بود.سه ماه بو ...

ازمایش خون اختراع شده چقد بیخیالی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب