از دی جی کالا روغن ارگان پنتن گرفتم، فیکشو فرستادن، پس دادم. بعدا جایی خوندم که پنتن داخلش خیلی الکل داره و برای مو خوب نیس. دیگه نگرفتم. الان نمیدونم چه مارکی خوبه بگیرم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)
اره یه شرکته کارش تخصصیتوی روغنه و انواع روغن هارو دارن تخصصی مو و خوراکی و چیزای دیگ
هم پیج دارن هم سایت ک باید از سایت سفارش بدی ولی ب پیجشونم پیام بدی مشاوره بهت میدن
توی گوگول سرچ کن زیما
هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)