2777
2789
عنوان

چرا بختمون باز نمیشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 70 پست
امیدوارم همونی ک منتظرشی بیاد تو زندگیت❤

مرسی عزیزم ان شاء الله خودتم به زودی به چیزی که میخوای برسی😗🌹

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثل هم نیستن،بحث روی پا وایسادن نیس ادم نیاز به یه همدم داره ❤

همدم؟؟؟؟؟ خیلی رویا بافتی گلم دنبال یه دوست خوب بگرد از شوهر همدم هم زبون دوست رفیق در نمیاد 

فقط یه شخص هست که وقت رابطه مهربونه موقع ناهار شام عین گرگ زخمیه موقع خرید یه سگ بی اعصاب موقع مهمونی یه کنسرو ضدحال موقع کار هم یه خر دست پا چلفتی 

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑

حالا من خواستگار دارم اما 15 سال ازم بزرگتره چ فایده مهم دله الهی.ب حق علی خوشبخت بشی عزیزم

شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران....                ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤
اول چله یاسین رو گرفتم تموم ک شد چله طه رو گرفتم،جفتشو باهم بگیرم؟بعد تو روزایی ک عادت ماهانه س چطور ...

باهم بگیری پری شدی نخون ادمشو بزار بعدش هر سری ک خوندی سو ره رو دعا کن وبگو خدایا من از خودت میخوام و..

کلا متوصل ب خود خدا شو 

حتما حتما هم باوضو بخون

ح

همه مثل هم نیستن،بحث روی پا وایسادن نیس ادم نیاز به یه همدم داره ❤

واقعا هر چیزی به جای خودِ ...‌ .یکی میاد از ازدواج میگه ... یکی میگه به درد نمیخوره ،یکی میگه همون مجردی بهتره ازش لذت ببر ،کار کن ،درس بخون ،موفق شو ... ،همه اینا درست ولی هر چیزی به جای خود ،کسی نمیگه مجردی بده،ولی کسی که میاد از ازدواج میگه  داره به ازدواج ،همدم... .مثلا بیایم به کسی که گشنشه بگیم برو ورزش کن ،حالا این راهکارها هم کمک کننده ن ولی نمیشه منکر نیازهای فطری انسان شد که