2777
2789
عنوان

چرا بختمون باز نمیشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مثل هم نیستن،بحث روی پا وایسادن نیس ادم نیاز به یه همدم داره ❤

عزیزدلم ی نصیحت خواهرانه بهت کنم ازدواج دیر درست بهتر از زود بده عجله نکن بسپار بخدا درد ازدواج موفق،و طلاق بیشتر از درد مجردیه

بخاطر تنهایی دنبال ازدواج نباش اینجوری ممکنه برا خروج از تنهایی ب هر ادم نامناسبی فوری بله بدی

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

درکت میکنم عزیزم منم خیلی دوسداشتم ازدواج کنم اخه خییلی احساس تنهایی میکردم ازدواج مث یه رویا بود برام البته بگم خاستگار داشتم هآآا خخخخ

اما شرایط جور نمیشد 

اما بلاخره یه روز ک از خاب پاشدم خاستگار کله صب اومد تا ۱۰خاب بودم رفتم تو اتاق یه دفه شنیدم گفتن برا امر خیر اومدن خخخخخ اخرشم همون شد و رویای ما ب واقعیت پیوست 

لایک نکن خیرشو ببینی
واسه منم میس خیلی خوب زنگ میزنن با کلی ذوق و شوق وثتِ قرار پیداسون نیست ... دیگه فهمیدیم طلسمم کردن. ...

وای منم همین جورم،اصلا انگار طلسم شدم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

واسه منم کیس خیلی خوب زنگ میزنن با کلی ذوق و شوق واسه قرار پیداشون نیست ... دیگه فهمیدیم طلسمم کردن... یکیش آنقدر مشتاق بود خودم پسره ساعت ۱۲شب زنگ زده‌خونه خالم بیدارشون کرده واسه دو روز دیگه با من قرار بزارن یهو فرداش گفته میترسم ازدواج کنم