2777
2789
عنوان

چرا بختمون باز نمیشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هر چیزی به جای خودِ ...‌ .یکی میاد از ازدواج میگه ... یکی میگه به درد نمیخوره ،یکی میگه همون م ...

بله واقعا درسته هر کسی یه دیدگاهی داره ولی نمیشه منکر نیازهای فطری شد

اين دهه هشتادي ها اين قدر زرنگ و موقعيت شناس هستن كه ما ها بايد بريم ازشون درس بگيريم شاگرديه اينها رو كنيم . اينها اختلاف سني براشون مهم نيست . توقعات افراطي ندارن . براي پسري كه دوستش دارن حتي جلوي پدرشون مي ايستن . اولويتشون ازدواجه و در وهله ي بعدي تحصيل و اشتغال . اين ها از نسل قبلي خودشون درس عبرت گرفتن و اشتباهات اونها رو تكرار نميكنن . من مطمئنم بر عكس نسل هاي قبل اين دهه هشتادي ها همه شون ازدواج ميكنن و عده ي خيلي معدودي از اونها مجرد ميمونن . 

اين دهه هشتادي ها اين قدر زرنگ و موقعيت شناس هستن كه ما ها بايد بريم ازشون درس بگيريم شاگرديه اينها ...

اره شاید اکثرشون ازدواج کنن اما آیا همشون خوشبخت میشن ؟ آیا ملاک های درستی برای ازدواج دارن یا فقط یسریا هولن ؟ بد نیست در کنار آمار ازدواج این دهه یه نگاهی به آمار طلاقشون هم بندازیم و این درس عبرتی بشه برای نسل دهه هفتاد !

از دیار شهر باران 
اره شاید اکثرشون ازدواج کنن اما آیا همشون خوشبخت میشن ؟ آیا ملاک های درستی برای ازدواج دارن یا فقط ی ...

اين چيزها اصلا مهم نيست . مهم اينه كه اين مدل ازدواج ها فعلا يكي دو ساله داره اتفاق ميوفته و هر كسي زودتر متوجه بشه هميشه يا برد ميكنه يا كمتر ضرر ميكنه . اوني كه دير واقعيات اطرافش رو بفهمه هميشه كلاهش پس معركه س . اما چيزي كه من ديدم اتفاقا اين دخترهاي دهه هشتادي بهتر با شرايط سخت تر ميسازن . كمتر طلاق ميگيرن . چرا ؟ چون وقتي يه دختر 20 ساله ميره با يه پسر 30 ساله ازدواج ميكنه يعني اون پسر سربازي رفته . تحصيلاتش رو تموم كرده . سر كار ميره . پس انداز داره . مشكلات مالي كمتري نسبت به يه پسر 20 ساله داره . دخترهاي دهه هشتادي اين قدر تيز بين و زرنگ هستن كه تمام اين موارد رو مد نظر ميگيرن . حالا كاري ندارم خوشبخت ميشن يا نه . ولي دونستن اين واقعيات ميتونه كمكمون كنه با توجه به شارايط و واقعيات تصميم گيري كنيم .