2777
2789

بچه ها من تا ۶ ماه پیش که سونو دادم همه چی اوکی بود کلیه هامم سالم سالم . دو ماهی هست نمک دریا استفاده میکنم تو ادرارم خون دیدم که بعد سونو مشخص شد سنگ کلیه گرفتم.  

تا جایی که میتونید نمک دریا نخورید 

شما کسی رو دیدید که سنگ داشته باشه و نمک دریا خورده باشه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

من از بچگی‌میخورم مشکلی نداشته

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی‌میخورم مشکلی نداشته

پس شانس من بوده که اینجوری شده 😔

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

میگن نمک دریا که خیلی خوبه! 

درود بی پایان بر نی نی سایتی های عزیز 🏵اسمی که انتخاب کردم خیلی میره زیر سوال که حالم خوب نیستو انرژی منفی داره و...... نه حالم بد نیست خیلیـــ هم خوبممم دارم در حال زندگی میکنم و لذت میبرم اسمی پیدا نکردم اینو گذاشتم 😐😊حالام پاک نمیشه🤣🌹🌹
نمک دریا از سمت دکترا رد شده هست و مورد تایید نیست کلا وظیفه طب سنتی کشتن ادماست

تازه از عطاری طب اسلامی هم خریدم 😔

بنظرم آب بی کیفیت خوردی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نمک دریا از سمت دکترا رد شده هست و مورد تایید نیست کلا وظیفه طب سنتی کشتن ادماست

ما کویریم و نمک کویر میخوریم.

این همونه یل فرق داره؟

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    

منم میونه خوبی با طب سنتی ندارم

درود بی پایان بر نی نی سایتی های عزیز 🏵اسمی که انتخاب کردم خیلی میره زیر سوال که حالم خوب نیستو انرژی منفی داره و...... نه حالم بد نیست خیلیـــ هم خوبممم دارم در حال زندگی میکنم و لذت میبرم اسمی پیدا نکردم اینو گذاشتم 😐😊حالام پاک نمیشه🤣🌹🌹
میگن نمک دریا که خیلی خوبه! 

والا منم همین فکر رو کردم رفتم خریدم سنگ کلیه گرفتم کلی هزینه دکتر و سونو کردم چقدر استرس کشیدم . الانم باید کلی درد بکشم اگه بخواد دفع بشه 

بنظرم آب بی کیفیت خوردی

اب شهرمون خیلی خوبه 

دیگه از بچگی دارم میخورم هیچیم نشده بود