2777
2789
عنوان

دلم بغل میخاد

272 بازدید | 31 پست

اصن واسم مهم نیست ک طرف کیه فقط دلم میخاد از خونه بزنم بیرون یکیو بغل کنم تو بغلش گریه کنم بعد اون بره منم برم بدون اینکه چه شم ببینم 

کاش ی مغازه بود ی سری آدم بودن بغلشون میکردی سرتو میذاشتی رو شونشون گریه میکردی...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بغل خودم 🤗☺️

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

دلت گرفته منم گاهی همینطوریم دیشب با خانمهای همسایه بودم اونها میخندیدن یه لحظه از تصور بدبختی ها خواست اشکم بیاد🤕🤕

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻