2777
2789
عنوان

کسی هست درد و دل کنیم

118 بازدید | 14 پست

سلام من مجردم و خودم دوست نداشتم سن پایین ازدواج کنم و بگم موردی ام پیدا نشده که بتونم اعتماد کنم رو شخصیتش و کلا مناسب نبوده من خیلی دوست دارم با یه نفر هم فاز باشم هم فکر اما نبوده خانوادم منو رو چشماشون میزارن اما گاهی خواهر یا برادر زور دارن بهم آزادی رو میگیرن یا با لحن بد حرف میزنن یا کلا هر جا میرم باید بدو بدو ظاهر شن کلا خسته شدم نمیدونم چه کنم ازدواج به راحتی نیست بخوام مثل لباس سریع بخرم چکار کنم توروخدا انقدر بیخیالی طی کردم که خسته شدم بریدم دیگه طاقت ندارم تحمل کنم وقتی ناراحتم پریودی ام عقب میفته شدید الان اعصابم شدیدا خورده

حق داری 

خصوصا تو این دورع زمونه ازدواج واقعا چیز سختی شده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاین درد و دل کنیم دوستان خواهرای گلم واقعا نمیدونم چکار کنم من اینجا هستم اون بره پیش زن و بچش خست ...

حق داری ن میشه راحت با هرکی از راه رسید ازدواج کرد نه بعضی وقتا میشه مجرد موند خوب خوبشم گندش یجا در میاد 

من امید دارم به ازدواج چون خودم انتخاب نمیکنم میخوام خدا انتخاب کنه سلیقه خدا بهتره و به کمک شهدا واسطه بشن برام چرا باید ازدواجم بد باشه خانما وقتی خدا بده شاید زندگی بده آرامشش بالاتر باشه من خونگی ام نه اهل دوستی ام نه آرایش زیاد نه دوست رفیق هیچی ندارم شاید ازدواج خوب خدا بده من انتظار زیادی ندارم فقط خانه ای که در آرامش باشم همین و شوهری که درکم کنه نماز بخونم قرآن بخونم اشپزی کنم راحت باشم بتونم یه لباس راحتی بپوشم آرزو شده برام