2777
2789

اره من ک داشتم فراوووون.الان هم لگنم درد میکنه و تو خواب عضلات پام یهو میگیره ک خیلی دردش وحشتناکه😭

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
اره من ک داشتم فراوووون.الان هم لگنم درد میکنه و تو خواب عضلات پام یهو میگیره ک خیلی دردش وحشتناکه😭

یعنی طبیعی هست؟؟ من معذرت می‌خوام باسنم و رونم موقع پهلو ب پهلو شدن انقد درد داره ک دلم میخواد بشینم گریه کنم 

خدایا شکرت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من از هفته ١٧درد شديدم شروع شد  خيلي وحشتناكه همچنان هم دارم اين درد رو

چند هفته ای؟ من تقریبا از اول بارداری داشتم ک هفته سیزده بود درد کشاله ران و رحم بهش اضافه شد تا الان ک بیشتر شده..من ویار شدید داشتم۶ کیلو کم کردم

خدایا شکرت..
یعنی طبیعی هست؟؟ من معذرت می‌خوام باسنم و رونم موقع پهلو ب پهلو شدن انقد درد داره ک دلم میخواد بشینم ...

من ک رفتم دکتر گفت طبیعیه.کم کم قطع شد درداش.یبارم بخاطر سرما خیلی بدجور درد کرد ک فک کردم خدای نکرده بلایی سرم اومده.ولی زنگ زدم دکتر گفت سرما دادی خودتو یکم گرم نگه داشتم بعد ۲ساعت خوب خوب شد.حواست باشه سرما ندی خودتو

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
چند هفته ای؟ من تقریبا از اول بارداری داشتم ک هفته سیزده بود درد کشاله ران و رحم بهش اضافه شد تا الا ...

منم تا الان ١٠كيلو كم كردم

رحمم دوشاخه 

سركلاژي ام

سرويكسم كوتاهه

سابقه زايمان زودرس دارم

هميشهه خدا هم خونريزي دارم

الان هفته خدا بخواد هفته ٣١ام

كلي دارو هم استفاده ميكنم

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
منم تا الان ١٠كيلو كم كردم رحمم دوشاخه  سركلاژي ام سرويكسم كوتاهه سابقه زايمان زودرس دارم ...

من سرویکسم ۱۸ هفته۳۳ بود..قبلا ی سقط داشتم ک قلبش ایستاده بود الان دارم روزی یدونه امپول انوکسا میزنم چون اوایلش لکه بینی داشتم دارم شیاف استفاده میکنم و قرص دوفاستون....از اولشم درد و ویار....خدا خودش کمکمون کنه.. میگم عزیزم با سونو واژینال معلومه که رحم تک شاخه یا دوشاخ و اینکه نارسایی رحم وجود داره یا نه؟؟ آخه من قبل بارداری انجام دادم سونو واژینال گفت خوبه..الان همش استرس دارم واسه دردهایی که دارم

خدایا شکرت..
من سرویکسم ۱۸ هفته۳۳ بود..قبلا ی سقط داشتم ک قلبش ایستاده بود الان دارم روزی یدونه امپول انوکسا میزن ...

با سونو از روي شكم هم معلوم ميشه،سرويكس ٣٣كه خيلي خوبه واسه هفته ١٨

من پرولوتون ٥٠٠خارجي ميزنم 

دوفاستون ميخورم 

ايزوپرين

شياف هم ١٢ساعتي

با سونو از روي شكم هم معلوم ميشه،سرويكس ٣٣كه خيلي خوبه واسه هفته ١٨ من پرولوتون ٥٠٠خارجي ميزنم  ...

امپول ریه میزنی؟ واسه زایمان زود رس؟ من گفتم ب دکترم بگم اگه لازم دونستم بزنم هروقت گفت..همش احساس فشار رو مثانم میکنم طول سرویکسم کمه چون من همش از اول تا حالا استراحت بودم نمیدونم چرا اینقدر کمه؟ میترسم کمتر شه..

خدایا شکرت..
امپول ریه میزنی؟ واسه زایمان زود رس؟ من گفتم ب دکترم بگم اگه لازم دونستم بزنم هروقت گفت..همش احساس ف ...

امپول ريه رو زدم هفته٢٨

سرويكس شما كم نيست ك،خوبه بنظرم