بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تا الان ١٠كيلو كم كردم رحمم دوشاخه سركلاژي ام سرويكسم كوتاهه سابقه زايمان زودرس دارم ...
من سرویکسم ۱۸ هفته۳۳ بود..قبلا ی سقط داشتم ک قلبش ایستاده بود الان دارم روزی یدونه امپول انوکسا میزنم چون اوایلش لکه بینی داشتم دارم شیاف استفاده میکنم و قرص دوفاستون....از اولشم درد و ویار....خدا خودش کمکمون کنه.. میگم عزیزم با سونو واژینال معلومه که رحم تک شاخه یا دوشاخ و اینکه نارسایی رحم وجود داره یا نه؟؟ آخه من قبل بارداری انجام دادم سونو واژینال گفت خوبه..الان همش استرس دارم واسه دردهایی که دارم
با سونو از روي شكم هم معلوم ميشه،سرويكس ٣٣كه خيلي خوبه واسه هفته ١٨ من پرولوتون ٥٠٠خارجي ميزنم ...
امپول ریه میزنی؟ واسه زایمان زود رس؟ من گفتم ب دکترم بگم اگه لازم دونستم بزنم هروقت گفت..همش احساس فشار رو مثانم میکنم طول سرویکسم کمه چون من همش از اول تا حالا استراحت بودم نمیدونم چرا اینقدر کمه؟ میترسم کمتر شه..