پیازها رو خیلی ریز خورد کن و تفت بده طلایی که شدن گوشت رو اضافه کن و تا وقتی که آبش کشیده بشه و به روغن بیفته سرخ کن. بعد لپه ها رو که یکی دو ساعت خیسوندی و آب هم نداره اضافه کن و حدود ده دقیقه تفت بده. با این کار لپه ها وا نمیره. بعد رب رو اضافه کن و تفت بده که خوشرنگ بشه. ادویه ها بجز دارچین رو اضافه کن. آب بریز و بزار حسابی بپزه و جا بیفته. یک ساعت آخر لیمو امانی رو اضافه کن و یه ربع آخر دارچین و کمی گلاب. برای این مقدار نصف استکان حدود 5 یا 6 قاشق کافیه.