بچها واقعا تنبلیم میشه درس بخونم من قبلن خیلی درس میخوندم ولی الان واقعا تنبلیم میشه میدونم عادت میکنه آدم ولی شروع کردن مهمه باید شروع کرد ادامه دارد تا عادت کردچطور شما هم اینجوری بودین برای کنکور چیکار کردین
😅 فقط خودتون میتونید کمک کنید به خودتون 🤗 من 8 ساعت کمه یه کتاب رو توی 5 ساعت خوندم که بادقت 😅 به خاطر این میگم شب ها رو هم کم کم باید بخونم 😂😅 استراحت من از ساعت 8 تا 10 هسته که فیلم میبینم همین 😅😀
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀