2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 52 پست
باورت میشه تو یه روز عادت میکنی؟ تو فردا رو سه ساعت بشین بخون خودت خودکار طمع پیدا میکنی تا بیشتر و ...

بابا من روزی یه ساعت میخونم تنبلیم میشه😂🤦‍♀️یه ساعت چیه اصن میام یه صفحه بخونم تنبلی میشه سعی میکنم تا آخره درس بخونم انگار دارم شکنجه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب اراده ای بابا چجوری خب شما روزای اول اینجوری نبودید که بخواید تنبلی کنید؟

اتفاقا تنبلی میکردم ولی من یه درس رو از 19 بشم شب تا صبح گریه میکنم دیدم این همه وقت دارم چرا همش تو گوشی باشم بشینم درس بخونم 😅  که اینقدر هم گریه نکنم 😅😀 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

اروم اروم شروع کن

هیچ کاری نمیشه کرد

اجبار هست که بخونی 

از یک ساعت شروع کن

هفته ای نیم یا ربع ببر جلو

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
از دو ساعت شروع کن روزی نیم ساعت اضافه کن بهش  با اشتیاق و علاقه بخون درسو

😂🤦‍♀️اقا نمیخوام غز بزنم من دینی رو که ساده ترینه رو هم نمیتونم با اشتیاق بخونم دیگه اصن‌نمیدونم چرا اینجوری شدم

😂🤦‍♀️اقا نمیخوام غز بزنم من دینی رو که ساده ترینه رو هم نمیتونم با اشتیاق بخونم دیگه اصن‌نمیدونم چ ...

دینی الان سادس تو کنکور دهنت سرویسه انقدر که تحلیل ایه و ارتباط معنایی داره

فقط اینو بهت بگم از الان جدی و خوب نخونی پدرت درمیاد دم کنکور

با چه ساعت مطالعه اس شروع کردی چه سالی کنکور دارید چه رشته ای

من از 8 ساعت شروع کردم 

😂 من هنوز به کنکور نرسیدم 😅 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀