بچها واقعا تنبلیم میشه درس بخونم من قبلن خیلی درس میخوندم ولی الان واقعا تنبلیم میشه میدونم عادت میکنه آدم ولی شروع کردن مهمه باید شروع کرد ادامه دارد تا عادت کردچطور شما هم اینجوری بودین برای کنکور چیکار کردین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب اراده ای بابا چجوری خب شما روزای اول اینجوری نبودید که بخواید تنبلی کنید؟
اتفاقا تنبلی میکردم ولی من یه درس رو از 19 بشم شب تا صبح گریه میکنم دیدم این همه وقت دارم چرا همش تو گوشی باشم بشینم درس بخونم 😅 که اینقدر هم گریه نکنم 😅😀
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
من صبح زود میرفتم کتابخونه تا اخرین ساعتی ک باز بود اونجا خیلیا می اومدن برا کنکور تر غیب میشدم ب درس خوندن البته الان نمیدونم برا کرونا بازه یانه کتابخونه
با چه ساعت مطالعه اس شروع کردی چه سالی کنکور دارید چه رشته ای
من از 8 ساعت شروع کردم
😂 من هنوز به کنکور نرسیدم 😅
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀