2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنین؟

316 بازدید | 52 پست

بچها واقعا تنبلیم میشه درس بخونم من قبلن خیلی درس میخوندم ولی الان واقعا تنبلیم میشه میدونم عادت میکنه آدم ولی شروع کردن مهمه باید شروع کرد ادامه دارد تا عادت کردچطور شما هم اینجوری بودین برای کنکور چیکار کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم روز ها رو میخونم فکر کنم کم کم شب ها رو هم بخونم 😐😐😐😐 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
واقعا سخته عادت کردن🤦‍♀️

باورت میشه تو یه روز عادت میکنی؟

تو فردا رو سه ساعت بشین بخون خودت خودکار طمع پیدا میکنی تا بیشتر و بیشترش کنی 

مغز انسانم یجوریه اگه کار بکشی ازش هر روز ظرفیتش از روز قبل بیشتر میشه 

من‌ به این جمله زمانی ایمان پیدا کردم که تا به خودم اومدم دیدم راحت روزی ۶ ساعت دارم میخونم 

پس مطمئن باش میتونی💪